banner102

Bu yol yapılacak!

Çaykara Ulucami Köyü Muhtarı Ali Koçinoğlu, 20 yaylayı birbirine bağlayan, Bayburt Lisrat yayla yolunun açılması adına tüm engelleri kaldırmak için düğmeye bastı.

03 Eylül 2013 Salı 13:19
Bu yol yapılacak!
Haber-Foto: Gökhan Karataş

Çaykara Ulucami Köyü Muhtarı Ali Koçinoğlu, 20 yaylayı birbirine bağlayan, Bayburt Lisrat yayla yolunun açılması adına tüm engelleri kaldırmak için düğmeye bastı. Koçinoğlu, sözlerine söyle devam etti; Bu yol, 1957 yılından bu yana bir türlü bağlanamıyor. Nedenini bir türlü anlamış değiliz.

Bu yol Of ilçemizden, Dernekpazarı ve Çaykara'nın bütün köylerini kapsayan bir yol, etütünü yaptırmış olmama rağmen Trabzon İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bizim haberimiz olmadan bir rapor hazırlamış.

Bizim haberimiz olmadan bu raporun nasıl hazırlandığını merak ediyoruz? Bu yolun, 2011 yatırım programına geçmesine rağmen İl Özel İdaresi bu işe yanaşmıyor. Bir an önce jeoloji mühendislerinin bölgeye gelerek, gerekli etütlerin yapılmasını rica ediyorum.



Gereği yapılmazsa da, Ulaştırma ve Çevre Bakanlıkları'na şikayet dilekçesi gönderilecektir. Ulucami Köyü muhtarı Ali Koçinoğlu, İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ı arayarak bu sıkıntıyı çözmesi için yardım istedi. Koçinoğlu, “bu yol bizim bölgenin onurudur, tüm kısıtlamalara rağmen bu yolu Allah’ın izni ile yaptıracağız dedi.

Son Güncelleme: 03.09.2013 23:54
Anahtar Kelimeler:
çaykaraBuYolYapılacak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2018-04-29 00:40:16

Eygidi rahmetli allah rahmet eylesin
Cok ugrasti degeri simdi belli oldu

banner90