banner102
 Binmişsiniz bir alamete gidiyorsunuz kıyamete. Ey AKP’ye gönül vermiş milletimiz! Kardeşlerimiz! Hepiniz çok iyisiniz. Hepiniz çok temizsiniz. Ancak, AKP denen bir kara lekeniz var ki ondan bir an evvel kurtulmalısınız. Yoksa gidişat hiç de iyi değil. İnanın bu kuyu dipsiz! Akıbet karanlık!..

Biliyorum çok ama çok büyük bir beklenti içerisindesiniz. Bir kesim, dünyalık menfaatle kendini tatmin ediyor olabilir ama bunun sonu nereye varacak, belli değil. Aslında belli de bunu maalesef size bir türlü anlatamıyoruz.

Getirip de işte “Şu kadar insan akılsız da siz mi akıllısınız?” diyorsunuz. Aklı selim düşünmenin çoklukla bir alakası yok ki. Hem sonra akıllılıktan ziyade bizim kutsal değerlerimiz var. Onları nasıl göz ardı ediyorsunuz. Onları burada o kadar çok saydım ki... ama ne yapalım yine sayacağız.

Ey AKP denen şu batı kalıbıyla dökülmüş siyasi zihniyete gönlünü fena halde kaptırmış kardeşim! Çıkıp da bir gün: ‘Evet o konuda şu bizim arkasından gittiğimiz zevat haklıydı.’ Diyebildin mi? Diyemedin!

Allah için bir gün de; “Siz de CHP ağzıyla konuşuyorsunuz...” demek yerine şu sorularıma bir  cevap verin. Bakın şimdi o soruları şuradan bir daha sıralayacağım, ne olur kızmadan, itham etmeden, sakince cevap verin!

Ha! Şunu da bir netleştirelim. Biz, hiçbir zaman falan filan gibi konuşmadık. Biz hep doğruları söyledik!.. Yani birileri bizim gibi konuşuyor olabilir, ona da neden böyle konuşuyorsun deme hakkımız olmasa gerek.

Şimdi Allah için şu sorularıma bir cevap verin. Ama ne olur saptırmadan, bahane üretmeden.

Taa en başa dönüyorum...

1-     Şimdiki Cumhurbaşkanı, dönemin AKP genel başkanı Erdoğan, muhtar bile seçilemeyecek şekilde yasaklı iken, Boğazda bir restoranda, CHP Genel başkanı Baykal ile 9 saat görüştüler. Sonra CHP oylarıyla siyasi yasaklılık sona erdi. O zaman kim kiminle kol kola idi?.. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

2-     2003’te 1 Mart tezkeresi meclisten geçmedi. Alelacele Siirt seçimleri iptal edildi, Erdoğan meclise girdi. 10 günde hemen başbakan oldu. Koltuğa oturduğu gün 20 Mart’ta tezkere yine oylandı. Bu sefer geçti ve fakat bunu beklemeden İncirlik’ten kalkan Amerikan savaş uçakları, Bağdat’ı bombaladı. 1 Milyonu aşkın Müslüman katledildi... Ne düşünüyorsunuz?

3-     Çok değil 10 gün sonra 31 Mart 2003’te The Wall Street Journal gazetesinde Bush’a yönelik yayınlanan makalesinde Sayın Erdoğan, “Irak’ta savaşan kahraman bay, bayan Amerikan askerlerinin görevlerini başarıyla tamamlayıp bir an evvel ülkelerine sağ salim dönmesi için duacıyız.” İfadelerini kullandı... Ne düşünüyorsunuz?

4-     Şubat 2004’de Sayın Erdoğan başbakanken, Amerikalı Siyonist örgütü ‘American Jewish Congress’den ‘Üstün cesaret ödülü’ aldı. O zamana kadar bu ödül sadece 9 yahudiye verilmişti. İlk defa bir müslümana verildi... Ne düşünüyorsunuz?

5-     Büyük Ortadoğu Projesi’ni bir kez daha anlatmaya gerek yok, Ortadoğu ortada. Bu projenin eşbaşkanlığı haziran 2004’te Sayın Erdoğan’a G-8’ler toplantısında verildi. Kendisini o göreve bu millet seçmedi, Amerika, eyalet valisi atar gibi atadı... Ne düşünüyorsunuz?

6-     Bir Kıbrıs meselemiz var, AKP iktidara geldi geleli ‘Ver kurtul’ politikası uyguluyor. Neyse ki Nisan 2004’de yapılan referandumda Rumların ‘hayır’ oyu Kıbrıs’ın elimizde kalmasını sağladı. AKP iktidarı döneminde Ege’de toplam 18 adamız Yunanlılar tarafın işgal edilmiş bunu da doğrusu yeni öğrendim... Ne düşünüyorsunuz?

7-     29 Ekim 2004’de Roma’da papa heykelinin ayakları dibinde zamanın başbakanı Sayın Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül üyesi olmadığımız halde AB Anayasası’na imza attılar. Bununla batı bize ikiz yasalar denilen Türkiye’nin bölünmesi yasalarını dayattılar... Ne düşünüyorsunuz?

8-     O günden sonra özelleştirme adına satılmayan dev fabrikalarımız, (Erdemir, Petkim, Tüpraş, Oyak, Çimento fabrikaları...) limanlarımız, hava alanlarımız, köprülerimiz, kalmadı, neredeyse tamamı yabancılara satıldı. Yabancılara toprak satışı anormal boyutlara ulaştı. Bugün bankaların % 80 yabancı sermaye elinde ve onlar kâr rekorları kırıyor... Ne düşünüyorsunuz.

9-     Devlet kasasından kilseler, havralar onarıldı, yenilerinin yapımına ruhsatlar verildi, hiç cemaati olmayan Van Akdamar Kilisesi yılda bir kez ithal cemaat toplanarak ibadet yapılıyor. Sayın Erdoğan’ın ifadesiyle Devlet kasasından 4 milyon lira harcanarak restore edildi... Ne düşünüyorsunuz?

10-Nisan 2005’te Papa 2. Jean Pool öldü, Türkiye’de ulusal yas ilan edildi ve ay yıldızlı bayrağımız yarıya indirildi. Neden?.. Hani bayrak inmezdi? Arkasından Sevgili Peygamberimiz hakkında küstahça ileri-geri konuşan yeni Papa 16. Benedik’i resmi misafir olarak ülkemizde ağırladılar. Neden? Hatta daha geçtiğimiz sene şimdiki Papa Francis’e Cumhurbaşkanlığı sarayının açılışını yaptırdılar. Neden?.. Ne düşünüyorsunuz?

11-Yüce Allah’ın haram kıldığı (Bakara/173) ‘domuz etini’ Ağustos 2006’da kanunla kasaplık et olarak gösterdiler. Neden? Yüce Allah birçok ayette ‘yaklaşmayın’ diye emrettiği ‘zina’yı yeni yaptıkları Türk Ceza Kanunu’ndan çıkardılar. Neden? Ne düşünüyorsunuz?

12-Halen hazırda 400 Milyar doları aşkın dış borcumuz var, senede 50 milyar lira borç faizi ödüyoruz. Neden? İşsizlik rakamları resmi % 12, açlık ve yoksulluk sınırları asgari ücretin kat be kat üstünde, et ve ot dâhil bir çok tarım ürünü ithal eder olduk. Sanayide ise nerdeyse tamamen dışa bağımlıyız... Ne düşünüyorsunuz?

13-Ergenekon, balyoz, FETÖ gibi suni kaoslarla bu aziz milleti oyalıyorlar, uyutuyorlar. Neden? Bilinçli bir şekilde Doğu ve Güneyduğu bölgelerimiz boşaltılıyor. Neden? Ne düşünüyorsunuz?

14-BOP projesi kapsamında Müslüman ülkeler, paramparça olmuş, kan gölüne çevrilmiş; Müslümanlar, sersefil, aç bi-ilaç... Neden?

15-BOP eşbaşkanlığı Türkiye’ye ‘Demokratik model ülke’ olarak verildi. Yani Arap ülkelerindeki dikta rejimler yıkılarak yerine Türkiye modeli demokrasi getirilecekti. (Bunu defaatle Sayın Erdoğan açıkladı. Youtub’dan ilgili videoları izleyebilirsiniz.) Ancak, onlara demokrasi gelmediği gibi şimdi Türkiye dikta rejim eşiğine getirildi. Neden? Ne düşünüyorsunuz?

Tabi nedenleri bir tek yazıyla saymak kolay bir iş değil. Uzun yazıya da sevgili okurlarım kızıyorlar. Çok defa ikaz ettiler. Bu yazı da maalesef uzadı. Bunun için helallik diliyorum.

Biliyorum, yapılan hizmetlerden bahsedeceksiniz. Onların hepsini biliyorum. Hepsi için de teşekkür ediyorum. Ancak özellikle yap-işlet-devret modeliyle yaptırılan dev projeler bu ülkeye, bu millete çok pahalıya patlamıştır. Onlar da ayrıca yazılacak konulardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90