banner102

Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretleri aşkına sizleri uyarıyorum;

Anlayın artık zalimlerin ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunları..

Anlayın artık zalimlere maşa olan devletlerin aldatmacalarını..

Anlayın artık zalimlerin işbirlikçi devletlerini..

Anlayın artık zalimlerin dünya üzerinde adı Müslüman olan işbirlikçi yöneticilerini..

Anlayın artık zalimlerin dünyayı elinde oynatan işbirlikçi medyasını..

Anlayın, anlayın, anlayın..

Bu zalimler Yüce Kur'an-ı Kerimde bize ilahi buyruk olarak bildirilen "küfür tek millettir" ikazına kulak verelim..

Ne olur bu uyarıları kuru sığ bir eleştiri olarak görmeyin..

Bu zalimlerin Müslüman işbirlikçi yöneticilerine kanmayın, yaldızlı sözlerine aldanmayı bırakın..

Bırakın aldanmayı da söylemden öte yaptıklarına, zalimleri sevindirdiklerine bakın..

Bakın, görün, duyun ey Müslümanlar..

Ülkemiz sinsice elden gittiği gibi esas ve en önemli olan İnancımız elimizden alınıyor..

Nasıl mı Müslüman kardeşim; önceden demokrasiye put diyen (ki batıl bir sistem olarak puttan farkı yoktur) Müslümanlar şimdi demokrasi nöbetini sabahlara kadar uykusuz kalarak tutuyorlar.

Fetö denen ılımlı islam mimarı zatın üstlendiği projeyi mevcut hükümet devam ettiriyor. Bu iftira değil gerçek.. Bak kardeşim 15 yılda Yüce Rabbimizin razı olacağı eğitim sistemini mi getirdiler? Veya bunun için ne kadar mücadele ettiler?

Yok kardeşim yok, inanki inancımız adına sayacak olduğum yanlış var ki kitaplar yetmez. Ama sen çok belge arama kardeşim.. Bak israil köpeği ile anlaşmayı meclisten geçirdiler. Üstelik sessiz sedası. Bunu sadece Milli Gazete verdi.. Bak kardeşim diğer gazetelerin manşetlerini internetten incele de bak ki bunu gösteren var mı? Yok kardeşim yok, çünkü aynı merkezden yönetiliyorlar.

Anla be kardeşim anla.. Fetö denen islam düşmanını biz yıllardır deşifre etme gayreti içinde olduk ama bizi fitneci ilan ettiler. Kardeşim şimdide uyarıyoruz bu ak gemisine binenlerde yanlış yolda.. Nasıl fetö denen zatın yanlış yolda olduğunu uyardığımızda bize fitneci, vatan haini diyorduysanız eminim şimdide aynısını diyorsunuz. Fakat ne derseniz deyin uyarmaya devam edeceğim. Siz istediğinizi deyin benim için önemli olan Yüce Rabbimin nezninde denilecek olandır. Ki bu uyarıları Rabbimin rızası için yapıyorum. Üstelik en ağır şekilde eleştirileri göz önüne alarak. Göz önüne alıyorum çünkü yarın ölebilirim. Yüce Rabbim bana "Ey kulum bu gerçekleri bildiğin halde neden sana verdiğimiz teknoloji imkanı ile insanları uyarmadın" sorusuna cevap vermek için uyarıyorum ve gücüm yettiğince uyarmaya devam edeceğim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90