banner102
-Kim ooo?

-Benim ben Cumhurbaşkanınız, tanımadınız mı? 

-Ne oldu yine seçim mi var? 

-Son bir kez daha kapınızı çalıyorum. Bu son olacak, artık rahatsız olmayacaksınız.

-Söyle ne istiyorsun?

-Şeyy Anayasa... referandum... başkanlık.... bir de başkan yapın beni tamam 2023'e kadar bir daha rahatsız etmeyeceğim. 

-Cumhurbaşkanısın ya yetmez mi?

-Ya şimdi tabii yeter de yani bir de o olsa ne olur, kıyamet kopmaz ya...

-Ama bıktık usandık düş artık yakamızdan.

-Neden yahu ben ne yaptım size?

-Daha ne osun ki; başbakanlık koltuğuna oturduğun ilk gün bizim İncirlik hava üssünden kalkan kalleş Amerikan savaş uçakları gidip güzelim Bağdatımızı bombaladı, milyonlarca Müslüman kardeşimizi katletti.

-Ama canım yanı müttefik, dost Amerika... güçlü devlet... Memur maaşı

-Yok ya güçlüymüş canı Cehennem’e Amerika’nın da... al da baş... Memur maaşıymış! Hıh! insanda biraz vicdan olacak. Ne oldu eline kaç memurun maaşı geçti?

-Niye canım, yani ben ne yapabilirdim ki:

-En azından Müslüman bacılarımızın ırzını namusunu kirleten pis ahlak yoksunu coniler için ‘Irak’ta görevlerini başarıyla tamamlayıp, ülkelerine sağ salim dönsünler’ diye dua etmezdin.

Hem sonra senin Amerika, seni Ortadoğu’nun eşbaşkanı yapmadı mı sevgili stratejik ortağınız? Koskoca Ortadoğu’nun başkanı. Peki ya oraya başkan olurken bana mı sordun da şimdi Türkiye’ye başkan olmak için benden destek istiyorsun...

Ayıp denen bir şey var. Güvendik sana. Yanlış yapmaz dedik, bu da Milli Görüşçü’dür dedik, Erbakan’ın talebesidir dedik, İnandık. Kursağımızdan haram geçmesin diye kılı kırk yararken, sen ne yaptın helali haram haramı helal eyledin?

-Nasıl yani!?

-Nasıl olacak; domuzu, zinayı, faizi reva gördün bu millete.

-Ama yani onda benim bir suçum yok AB...

-Bırak şimdi AB’yi, AB’nin de canı Cehenneme. Geçtim. Elde avuçta ne varsa haraç mezat sattın. Onlara ne diyeceksin? Ne fabrika kaldı, ne havaalanı ne de liman. Toprak bile sattın be yazıklar olsun, ne diyelim...

-Canım toprağı alan cebine koyup götürmedi ya...

-Gitmedi de memleket gidiyor elden memleket, sen daha diyorsun ki şöyle böyle. Bırak memleketi, senden önce komşu ülkelerimizle neredeyse sorunumuz yoktu. Ne zaman ki sen Ortadoğu eş başkanı oldun, iş değişti. Ortadoğu oldu kan gölü. Müslüman ülkeler paramparça, Müslümanlar ser sefil. Bütün bunları ben yapmadım ya! Sensin oranın başkanı. Başkan dediğin böyle mi yapar? Bir de kalkmış Türkiye ye başkan olacakmış... Hıh

Peki ya Memlekete ne yaptın? Üç-beş oto yol, birkaç hastane, bilmem tünel, metro, havaalanı, şu şu şu... Başka? İşsizlik mi azaldı? Her şeyi ithal eder olduk. Eti hatta otu bile ithal ettik. Güya tarım ülkesi olacağız. Anadolu boşalıyor, sebep ne? Millet büyük şehirlere göç ediyor, neden? Nedeni ortada... Aha şurada söylüyorum, bu memleket eninde sonunda bölünecek. Peki ya senin eline ne geçecek.

Ya arkadaş, dün söylediğini bugün inkâr ediyorsun. Dün ak dediğine bugün kara diyorsun. Dün Esat’la, dün APO’yla, dün FETÖ’yle kankaydın bugün kanlı bıçaklı... Ergenekon, Balyoz, Çözüm Süreci.... ooooo bu Milletin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Sen kalmış başkanlıktan dem vuruyorsun, bu ne iş böyle ya ? Yok kandırıldımmış da yok bilmen neymiş de. Yok böyle bir şey.

-Ama ca...

Aması maması yok. Memleket böyle yönetilmez. Devlet yöneten adam kandırmaz da kandırılmaz da. Devlet adamı harbi olacak harbi. Bir öyle bir böyle olmaz.

Yok arkadaş bu böyle olmaaaz

Böyle gelmiş ama böyle gitmeyecek

Bu düzen değişecek

İnşaallah!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90