banner102

23 Nisan Etkinlikleri Of'ta da Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye genelinde olduğu gibi Of İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Nisan 2014 Çarşamba 18:48
23 Nisan Etkinlikleri Of'ta da Kutlandı

Of İlçesinde yapılan kutlamalar ilk olarak Hükümet konağı önünde Atatürk büstüne çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından İsmail Yıldırım İlkokulunda minik öğrencilerin sergilediği çeşitli etkinlikler ile devam eden programın sonunda çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin ve İlçe Garnizon Komutan Nejat Daler, Of İlçe Emniyet Müdürü  Himmet Ali Aydoğdu, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliklerde, minik öğrencilerin sergilediği performans izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.  

İsmail Yıldırım İlkokulunda yapılan etkinliklerin sonunda sahneye çıkan minik horon ekibi protokol alnına girerek burada bulunan Kaymakam Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, İlçe Garnizon Komutan Nejat Daler, Of İlçe Emniyet Müdürü  Himmet Ali Aydoğdu ve Of Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin'in kollarından tutarak alana çekti ve birlikte horon oynadılar.

23 Nisan etkinlikleri H.M.B Ulusoy Okulu Halı saha tesislerinde Ortaokullar arası Yıldız Erkekler Futbol turnuvasının düzenlenmesi ve dereceye girenlere ödüllerinin takdim edilmesinden sonra etkinlikler son buldu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.04.2014 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90