banner102

Of'un Nabzı'ndan Emniyet Müdürüne ziyaret

Of'un Nabzı gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Muratoğlu, Genel Yayın Yönetmeni Recep Arslan, Haber Müdürü Fahri Hacıcaferoğlu, Reklam Müdürü Murat Gözütok ve Haber Editörü Selman Koç Of ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne Yeni Atanan Tolga Er'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Recep Arslan
Recep Arslan
21 Şubat 2017 Salı 15:28
Of'un Nabzı'ndan Emniyet Müdürüne ziyaret
 Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Tolga Er Of ilçe emniyet  müdürlüğüne vekaleten atandı.


Of'un Nabzı gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Muratoğlu, Genel Yayın Yönetmeni Recep Arslan, Haber Müdürü Fahri Hacıcaferoğlu, Reklam Müdürü Murat Gözütok ve Haber Editörü Selman Koç Of ilçe emniyet müdürü Tolga Er'e görevinde başarılar diledi.

Tolga Er Kimdir?

Aslen Samsun Bafra nüfusuna kayıtlı olan Müdür Tolga Er, 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden 2008 yılında Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. 2009 yılın Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak göreve başladı. Meslek hayatına Rize'de devam eden Er, Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitim Merkezi’nde açılan kurstan 2016 yılı Haziran ayında mezun oldu. Trabzon iline atanan Er, Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Evli ve iki çocuk sahibi olan Tolga Er, 24 Ocak 2017 tarihinde Of Emniyet Müdürü olarak atandı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.02.2017 13:05
Anahtar Kelimeler:
Tolga Er
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90