banner102

YALI CADDESİ YENİ(DEN)LENİYOR!

2012 Yılının Mayıs ayında zamanın Belediye Başkanlığı tarafından kaldırım taşları yenilenen Yalı Caddesi 5 yıl aradan sonra yeniden yenileniyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Mart 2017 Salı 15:06
YALI CADDESİ YENİ(DEN)LENİYOR!
 Yeniden yenilenen Yalı caddesini gezerek çalışmalarla ilgili bilgi alan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Yalı Caddesi'nde bulunan esnafla bir araya gelerek, onların görüş ve fikirlerini dinledi.

Başkan Sarıalioğlu, halkın görüş ve fikirlerinin kendileri için her zaman önem taşıdığını belirterek, "Belediyemiz olarak başlattığımız alt yapı çalışmalarından sonra üst yapı çalışmalarına Sulaklı Mahallesi Yalı Caddesi'ni yenileyerek devam ediyoruz" dedi.

Of için faydalı ve güzel işlere imza atmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, şunları kaydetti:

"İlçemizin bazalt ve parke taşı döşeme çalışmalarıyla birlikte cadde ve sokakları modern bir yapıya kavuşacaktır. Vatandaşlarımızın rahat bir ortamda gezip dolaşacağı alanlar yapmaya çalışıyoruz. Halkımıza yönelik başlattığımız tüm çalışmalarımızla Of hizmete, yatırıma doyacaktır. Birlik ve beraberlik içinde yürüdüğümüz zaman aşamayacağız hiç bir engel yoktur. Hedefimiz Of’u yaşanır bir ilçe haline getirmektir" dedi.








Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.03.2017 16:50
Anahtar Kelimeler:
Yalı Caddesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Kara 2017-03-28 16:55:35

Bu hizmet mi acaba?

Hizmetse eğer yere döşenen parkeler 5 yıl mı sürer?
Hangi ecdadın torunlarısınız siz?
Osmanlı yaptığı inşaatları en az yüzyıl sağlam kaldı.
Siz ise sırf para kazanma, menfaat elde etme adına yaptığınız bu hizmetler halka değil, yarasa yarasa sizin kendi çıkarlarınıza yarıyor.

Tabi ki halk nasıl olsa her yaptığınıza alkış tutuyor..

Sizde yap-boz yapın ve maaşları alıp keyifler çatın..
Lafa sıra gelince de gece gündüz çalıştık deyin..

Yazık ki ne yazık..
Hem size yazık, hem de size yalakalık yapıp alkış tutanlara..

banner90