banner102

Aday Öğretmenler Mendirek’te ağırlandı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Adaylık eğitimlerini tamamlayan Aday Öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde haftada bir gün farklı kurum ve kişilerle bir araya gelip mesleki tecrübelerini artırıyor. Bu haftaki ziyaret programında uzun yıllar ülkemizin çeşitli yerlerinde ve Of’ta öğretmenlik yapan aynı zamanda bir dönem de Of Belediye Başkanlığı yapan Semahat Sarıalioğlu vardı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Mayıs 2016 Cumartesi 15:52
Aday Öğretmenler Mendirek’te ağırlandı
Of Sahil Mendirek Kafe’de Aday Öğretmenleri ağırlayan Semahat Sarıalioğlu Aday Öğretmenlere öğretmenlik tecrübelerini ve öğretmenlik anılarını paylaştı. Sarıalioğlu Aday Öğretmenlere yaptığı sohbet konuşmasında;” Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği seçtiğiniz için öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Bu mesleğin zorlukları olduğu gibi manevi yönden huzur verecek çok yönleri vardır. Görev icabı gideceğiniz ülkemizin her yerinde bu güzellikleri yaşayacaksınız. İşinizi severek yaparsanız, okul, öğrenci, veli bütünlüğünü sağlayabilirseniz mutlaka başarılı olacaksınız. Bizler Öğretmen Okullarından tam donanımlı olarak mezun olup ülkenin dört bir yanında görev yaptık. Sizler de  şartlar ne  olursa olsun  özellikle aileleri okula çekerseniz, öğrenciye değer verirseniz başarılı olmanız muhakkaktır. Sosyal hayattan kopmayın, kitap ve gazete okuyun kendinizi hep yenileyin. Okul kitaplarına bağlı kalmayın. Onlar bu çağda size yetmezler. Bu organizasyonu düzenleyen ve beni ziyaretinizden dolayı  İlçe Sayın Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’na  Şube Müdürümüz Süleyman Bedir’e ve sizlere teşekkür ederim.” diyerek duygularını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı kısa açıklamada; “Aday öğretmenlerimizin tam anlamıyla meslek hayatlarına hazır hale gelmeleri için çalışıyoruz. Sağ olsun Şube Müdürümüz Süleyman Bey bu konuya ayrı bir ehemmiyet veriyor. Emekli öğretmen ziyaretlerimize Semahat Hanımla başladık. Ben kendi tecrübelerinden hep istifade ettim eminim ki sizler de etmişsiniz. Öğretmenlerimiz adına bizi burada böyle sıcak ve samimi sohbetiyle ağırladıkları için kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

Çay sohbetinin ardından birlikte çekilen fotoğrafla ziyaret programı sona erdi.

Son Güncelleme: 07.05.2016 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90