banner102

AGD Of Temsilciliğinden Taziye Mesajı

Manisa'nın Soma ilçesinde 13 Mayıs'ta meydana gelen Maden faciasında ölenler için AGD Of Temsilcisi Hasan İnan taziye mesajı yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Mayıs 2014 Perşembe 18:06
AGD Of Temsilciliğinden Taziye Mesajı

Yerin metrelerce aşağısında ailesini geçindirmek için gayret gösteren işçilerin elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybettiğini söyleyen Hasan İnan, "Ülkemiz Soma Maden faciasında ölenler için yasta olduğumu malumumuzdur. Bundan dolayı bizlerde üzüntü içindeyiz. Cenab-ı Allah'tan faciada ölen vatandaşlarımız için Rahmet, geride kalan tüm yakınları ve sevdikleri için de Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz. " dedi.

Ülkemizde bu tür olayların ara ara yaşandığına da dikkat çeken İnan, "Müslümanlar olarak ölümün bir ecel ile sabitlendiğine inananlar olarak, neden öldüler diye feryat etmememiz gerekiyor. Fakat ölümlere feryat etmememiz ölüm sebeplerine sessiz kalmamız anlamına gelmez. Buna istinaden kimler suçlu ise bunların cezalandırılması da Devletimizin asli görevidir. Aynı şekilde bu ve benzeri maden ocaklarında, bu tür kazaların yaşanmaması için hiçbir masraftan kaçınmayarak bütün tedbirlerin son teknoloji ile entegreli olarak alınması gerekiyor. Daha fazla kâr ederim mantığı ile değil, fedakarlık yaparak, çalışan işçilerin huzur ve refahı ile ülke ekonomisine daha fazla nasıl yararlı olurum mantığı ile çalışılması gerekiyor." diyerek bu anlayış ile çalışmanın sonucunun çok daha faydalı olacağına dikkat çekti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.05.2014 18:07
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90