banner102

Ahmet Yaşar hocaefendinin eşi vefat etti

Of’un yetiştirdiği önemli din alimlerinden Ahmet Yaşar Hoca efendinin eşi Hatice Yaşar (88) vefat etti. Cenazeye katılanlar arasından Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ta vardı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Mart 2016 Salı 00:07
Ahmet Yaşar hocaefendinin eşi vefat etti
 Fazlı, Hüseyin, Nurettin ve Merhum Abdullah Yaşar'ın anneleri olan Hatice Yaşar’ın naaşı Arsin Yeşilyalı Falkoz Kur’an Kursu önünde kılınan cenaze namazının ardından Ballıca Büyük Mahalle’deki aile mezarlığına defnedildi.

Ahmet Özdemir hocanın duasını yaptığı ve Süleyman Akyüz Hocanın kıldırdığı cenaze namazına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bölgeden ve il dışından gelen çok sayıda hoca ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Rahatsızlığı nedeniyle Yoğun Bakımda tedavisi devam eden Ahmet Yaşar Hocaefendi eşinin cenaze törenine katılamadı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman'ın ağabeyi Hacı Hafız Mustafa Karamanın öğlen namazına müteakiben kılınan Trabzon'un Köprübaşı İlçesi Beşköy Mahallesindeki cenaze törenine katıldı. Cenaze namazının ardından Ahmet Yaşar Hocaefendinin eşinin Ballıca Büyük Mahalle’de düzenlenen defin törenine katıldı.

Of Ajans

Son Güncelleme: 08.03.2016 00:20
Anahtar Kelimeler:
Mustafa KamalakAhmet Yaşar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah Aksoy 2016-03-08 07:23:55

Rabbim mekanını cennet eylesin,hocamıza cennetinde tekrar buluşturdu.Not. hocamıza şu saatlerde rahmeti rahmana inşaallah kavuşmuştu.mekanı cennet olsun

banner90