banner102

Amacımız Şuurlu Mücahit Yetiştirmektir!

Anadolu Gençlik Of Temsilciliğinin yeni yapılan Yurt Binasında eğitim gören genç öğrenciler, aldıkları eğitimle yaşamın her alnında mücahit olacaklarını söylediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Temmuz 2014 Perşembe 23:49

AGD Of Temsilciliğinin yeni yurt binasında eğitimlerini devam ettiren yaklaşık 80 yaz Kur'an Kursu öğrencisi, sabah saatlerinde başladıkları eğitimlerini öğleden sonra 14.00 sıralarında tamamlıyorlar.

Verdikleri Kur'an eğitimi ile hayatlarının her alnında öğrencilerin gerçek manada mücahit olmaya aday olacaklarını söyleyen AGD Of Temsilcisi Hasan İnan, "Yaz kursumuzda öğrencilerimize yaşamlarının her alanında gerekli olabilecek eğitimi verme gayreti içindeyiz. Eğitim kadromuz bunun için büyük fedakarlıklar yapıyor. Bundan dolayı gerek öğrencilerimizin velilerine gerekse eğitimi veren eğitmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

SADECE 3 AYDA YARARLI BİR NESİL YETİŞMEZ!

Bu eğitimlerin sadece yaz aylarında verilmesinin yeterli olmayacağını da dile getiren Hasan İnan, "Üç aylık yaz döneminde öğrencilere verilebilecek eğitim maalesef yeterli olmayacaktır. Bunun için okullarda verilen eğitimin içerisine mutlaka 'Ahlak ve Maneviyat' dersleri yerleştirilerek bu konuda yeterli donanıma sahip öğretmenler tarafından bu eğitimlerin verilmesi lazım. Aksi halde sadece yaz aylarında öğrencilerin tatillerinde fedakarlık yaparak aldıkları eğitim ile topluma yararlı bir nesil kazandırmak yeterli olmayacaktır." diyerek Milli Eğitim camiasından bu konuda gerekli çalışmaları istedi.

BİLİNÇSİZ KULLANILAN NİMET KÜLFETE DÖNÜŞÜYOR!

Her geçen gün İslâm'dan uzaklaşan bir nesil ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen İnan, "Hızla ilerleyen teknoloji ile karşı karşıya kalan gençlerimiz, maalesef bu nimeti bilinçsiz kullandıkları için nimet külfete dönüşüyor. Oysa teknoloji de Mevla'mızın bize bahşettiği bir nimettir. Bu nimeti bizler kulluk bilinci ile kullandığımızda bizlere ve neslimize büyük yarar getirecektir. Fakat batılın kontrolünde olan bu teknoloji gençlerimiz uçuruma götürmekten başka bir işe maalesef yaramıyor. Elinde telefonu olan yaa kız arkadaş! bulma peşinde, yada bir takım gayri ahlaki oyunlar oynayarak zamanını öldürme peşinde koşmaktadır. Oysa bu telefonları şuurlu yetişen gençler Hakkın hakim olması yolunda kullanabilirler. Bunun için bütün ebeveynlerin bu konuda duyarlı olmaları ve evlatlarına kullandırdıkları teknolojik ürünleri kulluk bilinci ile kullanmalarını sağlamalıdırlar. Aksi halde bizim zannettiğimiz evlatlarımız, çok kısa zamanda elimizden çıkarak batılın kucağına düşmüş köleler olacaklardır. "diyerek bütün velileri uyardı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.07.2014 23:59
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baştürk 2014-07-25 16:09:39

aynı böyle zehirlenmiştirk.ayıktıranlardan mevlam razı olsun.

banner90