banner102

“Amacımız Yemek Değil, Kaynaşmaktır“

Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı, Sahil Günbatımı Tesislerinde gerçekleştirildi.

07 Ağustos 2013 Çarşamba 16:55
“Amacımız Yemek Değil, Kaynaşmaktır“

Yaklaşık yüz kişinin katılımı ile gerçekleştirilen iftar programına, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu'da iştirak etti.

Of İlçesinde görev yapan şoförler ile bir arada bulunmak ve kaynaşmak için iftar programı düzenlediklerini ifade eden Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şahmeran Er, 'Bizim amacımız aç karınları doyurmak değil, ilçemizin yükünü taşıyan şoförlerin bir nebze olsun moralini yükseltmek ve kendileriyle kaynaşmaktır' dedi.

Gece gündüz halka hizmet için mücadele eden şoförlerin değerinin bilinmesi gerektiğini de söyleyen Şahmeran Er, 'Taşımacılık sektörü halkın zaruri ihtiyaçlarından olduğu için, bu ihtiyaçları gidermeye çalışan değerli arkadaşlarımıza Of halkının sahip çıkmasını rica ediyorum. Bizler şoförlerimize sahip çıkarsak, Of halkına gelecek hizmet kalitesi sahip çıktığımız kadar artacaktır' ifadelerini kullandı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.08.2013 10:39
Anahtar Kelimeler:
Şahmeran Er
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90