banner102

Arslan, Hafta Sonunu Öğrencilerle Geçirdi

Of Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri hafta sonu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen sabah kahvaltısı programı ile Of Kaymakamı Eren Arslan’ı okullarında ağırlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Mart 2014 Pazartesi 16:49
Arslan, Hafta Sonunu Öğrencilerle Geçirdi

Kahvaltıya katılan öğrencilerle karşılıklı sohbet eden Kaymakam Arslan: "Ailenizden uzak bir şekilde bu eğitim yuvasında yapmış olduğunuz fedakarlıkları fırsata dönüştürmeniz lazım.Bence diğer öğrencilere göre avantajlısınız.Bunu nerden biliyorum.Bende sizin gibi yatılı okulda okudum.Hem daha disiplinli oluyorsunuz,hem daha iyi çalışma ortamlarını kendinize oluşturuyorsunuz. Buda sizleri, girecek olduğunuz sınavlarda ve hayatta daha başarılı yapıyor” dedi.

Öğrencilere gelecekle ilgili nasihatlerde de bulunan Kaymakam Arslan: “Burada çok farklı yerlerden bir araya gelerek bir topluluk oluşturdunuz ve bu vesile ile birbirini tanıma fırsatınız oldu. Burada geçirdiğiniz zamanı hem kendiniz hem aileniz için bir gurur tablosuna dönüştürmeniz lazım. Bunu yapabilecek kapasite ve azim sizlerde fazlasıyla var. Bu ülkenin her kademesinde ileride sizler olacaksınız. Hem ilim alanında hem ahlak alanında kendinizi geleceğe ne kadar düzgün hazırlarsanız, ülkemizin ve dünyanın daha iyi daha yaşanılır, sevginin, huzurun, barışın, mutluluğun hakim olduğu bol kazançlı ve bereketli ortamlara katkı sunmuş olacaksınız” diye ifade etti.

Öğrencilerden gelen soru, istek ve talepleri de değerlendiren Kaymakam Arslan, öğrencilerin boş zamanlarını sosyal aktivitelerle değerlendirmeleri için ne gerekiyorsa yapılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Öğrencilerle yaptığı sohbetten sonra yurdu gezen Arslan, kendisine eşlik eden Okul Müdürü Yusuf Tanrıöven ve Okul Aile Birliği Başkanı Kibar Yılmaz’dan okulun son durumu hakkında bilgiler aldı.





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.03.2014 20:38
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90