banner102

Arslan: "Her Dakikanız Sizler İçin Çok Önemlidir"

Of Kaymakamı Eren Arslan Of Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

01 Ocak 2014 Çarşamba 13:41
Arslan:
Kredi Yurtlar Kurumu Of Öğrenci Yurdu tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal etkinlik projeleri kapsamında gerçekleşen ziyarette  öğrencilere Kariyer Planlaması hakkında  bilgiler sunan Kaymakam Arslan, kendi hayatıyla ilgili yaşadığı tecrübeleri öğrencilerle paylaştı.

ARSLAN ÖĞRENCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide öğrencilere zamanlarını çok iyi kullanmaları tavsiyesinde bulunan Arslan: “Fark oluşturmak istiyorsanız her dakikanız sizler için çok önemlidir. Bu dakikalarınızı boş geçirirseniz Trenin peşinden koşmaya başlarsınız. Zamanınızı doğru kullanarak çok çalışıp başarılı olmuş bir şekilde Treni istasyonda bekleyin ve hayattaki ideallerinize ulaşın” dedi.

YENİLDİĞİNİZDE DEĞİL VAZGEÇTİĞİNİZDE KAYBEDERSİNİZ

Zorluklar karşısında yılmamaları tavsiyesinde de bulunan Kaymakam Arslan, yenildiğinizde değil vazgeçtiğinizde kaybedersiniz diyerek öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Söyleşinin son bölümünde öğrencilerin sorularını alan ve İlçe hakkında görüşlerini dinleyen Kaymakam Arslan’a Yurt Müdürü Ali Tarakçı ve öğrenciler tarafından teşekkür çiçeği sunuldu

Son Güncelleme: 01.01.2014 13:47
Anahtar Kelimeler:
Eren Arlsan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90