banner102

Arslan’dan Hemşirelere Anlamlı Mektup

Hemşireler haftası dolayısıyla Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından kaleme alınan mektup ile İlçede görev yapan tüm hemşirelerin haftası kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Mayıs 2014 Perşembe 00:20
Arslan’dan Hemşirelere Anlamlı Mektup

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Hemşireler Haftası” dolayısıyla ilçede görev yapan tüm hemşirelere kendi el yazısı ile mektup yazarak haftalarını kutlayan Of Kaymakamı Eren Arslan, mektubunda; “ 12-18 Mayıs tarihleri, her yıl ülkemizde “Hemşireler Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bu vesile ile, insanlığa sunmuş olduğunuz bu ulvi vazife için teşekkür eder; aileniz ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim” dedi.

İlçede gören yapan 98 hemşireye yazılan mektup’tan duydukları memnuniyeti dile getiren hemşireler, sayın Kaymakamımızın bu anlam dolu davranışından ve tüm güzel duyguları için kendisine teşekkürlerimizi sunarız dediler.

Son Güncelleme: 22.05.2014 00:24
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90