banner102

Atıl Hastaneye Önemli Yatırım!

Hastane olarak inşa edilen ve yıllardır atıl durumda bulunan Kıyıcık SSK Hastanesi, İslami İlimler Araştırma Merkezi olacak.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Ocak 2016 Cumartesi 02:04
Atıl Hastaneye Önemli Yatırım!

1995 yılında SSK Hastanesi olarak inşa edilip kullanıma açılan bina, hastanelerin birleşmesi sonucu kapatılmıştı. Kıyıcık SSK Hastanesi, artık öğrencilere hizmet verecek.

Maliye Bakanlığının envanterine kayıtlı olan bina, Kaymakamlığımız tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne tahsis edildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından kısa bir süre önce Of’ta kurulmasına karar verilen İslami İlimler Araştırma Merkezi için yer aranıyordu. Maliye Bakanlığının tahsisi bu soruna çözüm üretmiş oldu.

Emeği geçenlere teşekkür eden Of Kaymakamı Eren Arslan, “Yıllardır atıl bir vaziyette kalan ve zaman zaman basında ve kamuoyunda ilçemiz hakkında olumsuz haber ve yorumlara neden olan eski SSK Hastanesi binasının Üniversitemize tahsisi için yaptığımız başvuru Maliye Bakanlığımızca uygun görülmüştür. Bundan sonra KTÜ İslami İlimler Araştırma Merkezi olarak hizmet verecek olan binamızın ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.01.2016 02:05
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90