banner102

Başkan Şahmeran Er Mazbatasını Aldı

Of Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçilen Şahmeran Er, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mahmut Köseoğlu'ndan mazbatasını aldı

16 Ocak 2014 Perşembe 21:31
Başkan Şahmeran Er Mazbatasını Aldı

 Of Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığının 12.01.2014 Pazar günü yapılan kongresinde geçerli 270 delegenin 167 sini alan Şahmeran Er yeniden başkanlığa atanmıştı. Of İlçe Seçim Kurulu tarafından kesinleştirilen seçim tutanağını Başkan Şahmeran Er, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kuruluna giderek Müdür Mahmut Köseoğlu'ndan aldı.

Yeniden Başkan seçilen Şahmeran Er mazbatasını aldıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Of'ta hizmet yapan taksicileri, minibüsçüleri ve kamyoncuları ziyaret ederek verdikleri desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEKTİR

Yaptığı ziyaretler konusunda açıklama yapan Başkan Şahmeran Er, yeniden başkan seçilmenin verdiği sorumluluk ile bütün şoförleri ziyaret ettiğini belirterek, "Şoför arkadaşlarımızın bu görevi yeniden bize vermeleri çalışma azmimizi artırmıştır. Bu güne kadar yaptığımız ve yapmaya çalıştığımız hizmetlerimiz yeni dönemde de aralıksız devam edecektir. Bütün şoför arkadaşlarımızın derdi ile dertlenip onlara yardımcı olmak için bütün gayretimizle çalışacağız." dedi.

OF İÇİN ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

Bugüne kadar bilerek hiç kimseye haksızlık yapmadığını sözlerine ekleyen Er, "Yaptığımız 4. olağan kongrede şahsıma oy veren veya vermeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde bütün şoför arkadaşlarla Of için çok güzel hizmetler yapacağız. Amacımız koltukta oturmak değil hizmet etmek için gayret göstermektir." diyerek bütün Of halkına ve şoför arkadaşlara yolculuklarında ve yaşamlarında kazasız belasız günler geçirmeleri temennisinde bulundu. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.01.2014 21:51
Anahtar Kelimeler:
Şahmeran Er
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90