banner102

Cevher Giyim Yeni Mağazasıyla Hizmette

Cevher şirketler grubu yeni mağazıyla barbaros caddesindeki yerinde faaliyete başladı.

22 Mayıs 2013 Çarşamba 10:36
Cevher Giyim Yeni Mağazasıyla Hizmette
Yapılan açılış törenine Kaymakam Eren ARSLAN, Belediye başkanı Murat SARAL, Of'un Nabzı Genel Yayın Yönetmeni Yrd. Recep ARSLAN ve diğer davetliler katıldı.

Mağaza sahiplerinden ve yöneticilerinden Faruk Cevahir Ve Ertuğrul Cevahir yaptıkları açıklamada '' Yıllardır farklı sektörlerde ve giyim sektöründe Of  halkına hizmet vermekteyiz. Bu uzun yıllar sürecinde büyük bir müşteri profilimiz oluştu. Yeni mağamızda yine kaliteden ödün vermeden hizmetemize devam edeceğiz. Kayra ve Karaca markalarının zerafetini ve kalitesini müşterilerimizle buluşturacağız. Açılışa katılan herkese çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Murat Saral da bir süre yeni açılan mağazayı inceledikten sonra mağaza sahiplerine baları dileyerek ayrıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.05.2013 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
faruk cevahiroplu 2013-05-22 12:06:22

açılışımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz

banner90