banner102

Cevher Yapı Market Of'ta Hizmete Açıldı

Of Sanayi Sitesi Camii altında hizmete açılan Cevher Yapı Market Şubesi Cuma namazı sonrası Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanının katılımı ile hizmete açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Temmuz 2016 Cuma 20:25
Cevher Yapı Market Of'ta Hizmete Açıldı

Fuat, Suat, Nihat ve Mehmet Cevahiroğlu ortakların açtığı Cevher Yapı Market şubesinin açılışına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of SGK Müdürü Ahmet Altunsoy, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, İş Adamı Mustafa ve Cemal Yeşilyurt ile çok sayıda davetli katıldı.

İş Adamı Mustafa Yeşilyurt'un yaptığı dua ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kısa bir konuşmasından sonra açılış kurdelesi kesildi. Ardından işyeri içerisi gezilerek satışı sunulan bazı ürünler hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulunan işyeri sahipleri, katılım gösterenlere yiyecek ve içecek ikramında bulundular.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.07.2016 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cevdet Aydın of 2016-07-22 23:54:18

Hayırlı uğurlu olsun.

banner90