banner102

Eğitimde “Biz” düşüncesi Of’ta başarıyı artırıyor

Eğitim öğretimde başarısını her geçen gün artıran Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu sene açıklanan YGS sonuçlarıyla bu başarısını daha yukarılara taşıdı. Alınan bu başarı nedeniyle lise müdürleri ve aile birlikleri Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu ziyaret ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Nisan 2016 Cumartesi 01:30
Eğitimde “Biz” düşüncesi Of’ta başarıyı artırıyor

Ziyarette okul aile birlikleri duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.  Of Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkan Okan Demirkan da yaptığı açıklamada; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün gayretli çalışmaları, okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, aile birliklerimiz ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla önemli başarılar sağlandı.Her şeye rağmen aileler olarak okulla ve eğitim camiasıyla daha yakın çalışma içinde başarıların artırılacağına inanıyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da; ” Değerli aile birliği yöneticilerimiz, idareci arkadaşlarımızın ziyaretlerinizden son derece memnun kaldık. Biz Of eğitiminde bir eğitim ailesiyiz. Her zaman söylediğimiz  “Biz” düşüncesiyle eğitimin bütün paydaşlarıyla çalışarak eğitimi Of’un birinci gündemi yapmaya çalışıyoruz. Bunun için de çeşitli projeler hayata geçiriyoruz. Çünkü sokakta, kahvede, çarşıda, evde kısacası her yerde eğitim konuşulsun istiyoruz. İşte bu düşüncemiz doğrultusundaki çalışmalarımız bizi 2016 YGS Trabzon’da 3. Sıraya gelmemizi sağladı. Of, eğitim olarak Trabzon’da 2014 YGS’de 197,945 puanla 10. Sırayı, 2015 YGS’de 199,724 puanla 7. Sırayı, 2016 YGS’de 246,6352 puanla 3. Sırayı almıştır. Dersler bazında ise Türkçe’de 24,33 net soru ortalamasıyla 1’inci, Sosyal Bilimlerde 15,22 net soru ortalamasıyla 2’nci, Matematik dersinde 8,99 net soru ortalamasıyla 5’inci, Fen Bilimleri dersinde 5,88 net soru ortalamasıyla 6’ncı sırada yer aldık. Ayrıca 2016 YGS İmam Hatip Liseleri kategorisinde ise Of Anadolu İmam Hatip Lisesi 225,3372 puan ortalamasıyla 3’üncü oldu. Bu başarılar bizlerin hem motivasyonunu hem de sorumluluğunu artırdı. İnşallah her zaman yanımızda olan Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız ve Of’un bütün dinamikleriyle Of’ta eğitim bayrağını daha yukarılara çıkarmaya çalışacağız. “Biz” düşüncesiyle bu ideallere ulaşmak için şehrin eğitim üzerindeki algısını da değiştirdiğimizde özlediğimiz başarılara daha kolay ulaşacağımızı düşünüyorum. Tekrar geldiğiniz için, Of’un eğitiminde bizim yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 09.04.2016 01:33
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90