banner102

Fındıkoba'da ki Yangın Korkuttu

Dün akşam saatlerinde Fındıkoba Köyü Kaban Mahallesi kırsalında başlayan yangın vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Mart 2014 Çarşamba 13:26
Fındıkoba'da ki Yangın Korkuttu
Çay hasadının başlaması öncesi vatandaşlar tarafından yapılan anız temizliği ve sonrasında bu anızların yakılması sonucu oluşan örtü yangını  maddi ve manevi büyük hasarlara yol açıyor.

Dün başlayan ve Of Kaymakamı Eren Arslan’ın yangın mahallinde yapılan çalışmaları koordine ettiği  yangında 2 ev kullanılamaz hale gelirken, 20 hektar bozuk orman sahasında hasar meydana geldi. Sürmene Orman İşletme Müdürlüğü, Of Orman İşletme Şefliği ve Of Belediyesi İtfaiye ekiplerinin üstün gayretleri sonucu yangın büyük bir felakete meal vermeden kontrol altına alındı.

Çay bahçelerinin temizlenmesi ile birlikte ortaya çıkan anızların yakılması sonucu büyük çaplı yangınların  ortaya çıktığını belirten Of Kaymakamı Eren Arslan: “Meydana gelen yangında tek tesellimiz herhangi bir can kaybının olmamasıdır.Ancak canımız kadar kıymetli güzelim doğada meydana gelen tahribatta bizim için ve gelecek nesillerimiz için büyük bir kayıptır.Benzeri üzücü olayların yaşanmaması için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 26.03.2014 13:32
Anahtar Kelimeler:
Eren ArslanFındıkoaba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90