banner102

Fırat'tan Of'un Nabzı'na Ziyaret

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, göreve geldiği günden itibaren ziyaretçi kabul ederken, bu ziyaretlerin azalmasıyla kendileri ziyaretlere başladılar. Bu ziyaretler kapsamında Of'un Nabzı Gazetesini de ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Ocak 2017 Pazartesi 02:43
Fırat'tan Of'un Nabzı'na Ziyaret

Of'un Nabzı Gazetesi Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kaymakam Fırat, yakın zamanda kutlanan 10 Ocak Gazeteciler günü ile ilgili bütün gazetecilerin gününü kutladı. Gazeteciliğin çok önemli bir meslek olduğunu söyleyen Fırat, "İnsanların bilgi almasını sağlayan kutsal bir meslek olan gazetecilik, doğru ve dürüst yapıldığında faydalı olur. Eğer insanların Milli ve Manevi değerlerine saygılı şekilde haber yapılırsa bütün insanlık bu haberlerden faydalanır. Bunun dışındaki niyetlerle yapılan haberler hiç kimseye fayda vermez." dedi.

Of'un Nabzı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Muratoğlu da kendilerini ziyaret eden Kaymakam Eyüp Fırat 'ta teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.01.2017 02:44
Anahtar Kelimeler:
Eyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90