banner102

Genç İş Adamları Derneğimden Başkan'a Ziyaret

Trabzon Genç İşadamları Derneği(TGİAD) Yönetim Kurulu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na tebrik ziyaretinde bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Mayıs 2014 Perşembe 23:07
Genç İş Adamları Derneğimden Başkan'a Ziyaret
Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu ve Karadeniz Genç İş Adamları Federasyonu üyesi olan Trabzon Genç  İşadamları Derneği(TGİAD)Yönetim kurulu, 30 Mart yerel seçimlerinde Of Belediye Başkanı seçilen Salim Salih Sarıalioğlu’na ziyarette bulundular.

Trabzon Genç İşadamları Derneği Başkanı Cafer Kurt ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Salim Salih Sarıalioğlu’nu kutlayarak Çalışmalarına başarılar dileyerek, Derneğin adını taşıyan bir de plaket hediye etiller. Başkan Sarıalioğlu ise ziyaretlerinden dolayı Trabzon Geç işadamları Derneği yönetim kuruluna teşekkür etti.


Haber & foto: Şemsettin Öztürk

Son Güncelleme: 08.05.2014 23:10
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90