banner102

Genç'li Gençlerin Of Ziyareti

Bingöl’ün Genç ilçesinden bir grup öğrenci, öğretmenleri eşliğinde Of’u ziyaret ederek yöreyi yakından tanıma fırsatını buldular.

28 Haziran 2013 Cuma 13:46
Genç'li Gençlerin Of Ziyareti

Sosyal gelişmenin sağlanmasına yardımcı olmak üzere Kalkınma Bakanlığı tarafından oluşturulan Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Eğitimde Adım Adım İlerleyelim’’ projesi çerçevesinde öğretmen ve öğrencilerden oluşan ekip Of Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Of Kaymakamı Eren Arslan: “Genç Kaymakamlığımız tarafından gerçekleştirilen proje ile 90 öğrencimiz dört gün boyunca Trabzon – Rize ve Artvin ilimizi görme fırsatı yakalayacaklar. Ben kendilerine şimdiden iyi gezmeler diliyorum. Başta çocuklarımızın aileleri olmak üzere tüm Bingöl halkına buradan selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen proje kapsamında Karadeniz’i gezme fırsatı bulduklarını belirten Proje Koordinatörü Enes Tartıh: “Doğa harikası Karadeniz’de bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Buradan güzel anılar ve dostluklarla ayrılacağımızdan eminim. Sayın Kaymakamımıza ve Of Yurtkur Müdürümüze bize gösterdikleri yakın alaka ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” dedi. 

Son Güncelleme: 28.06.2013 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90