banner102

Gürpınar İHO öğrencilerinin Piknik Keyfi

Ders yoğunluğunu atmak, öğrencilerin kaynaşmasını sağlamak için Gürpınar İmam Hatip Ortaokulu okul idaresi, öğretmenleri ve okul aile birliği öğrencilerle okul bahçesinde piknik düzenledi. Köfte ekmek içecek şeklindeki ziyafette öğrenciler kaynaşarak sınavlar öncesi moral kazandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Nisan 2016 Salı 01:44
Gürpınar İHO öğrencilerinin Piknik Keyfi

Piknik için düşüncelerini açıklayan Okul Müdürü Hızır Ayan;” Amacımız öğrencilerimize baharın geldiği şu günlerde streslerini atıp kaynaşmalarını sağlamaktı. Her gün yedikleri öğle yemeğinden farklı bir öğün yiyerek de ayrı bir yemek yedirmeyi amaçladık. Bizlere bu konuda yardımcı olan Okul Aile Birliğine, öğretmenlerimize ve davetimize icabet eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Piknik etkinliğine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; ” Etkinliği düşünen ve düzenleyen arkadaşları kutluyorum. Öğrencilerimiz bu sayede farklı bir atmosfer yaşamış oldular. Allah birlik ve beraberliğinizi daim etsin. Hepinize birlik beraberlik içinde başarılar diliyorum.” düşüncelerini ifade etti.

Öğrenciler öğle arasından sonra derslerine devam ettiler.

Son Güncelleme: 12.04.2016 01:45
Anahtar Kelimeler:
Hızır Ayan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90