banner102

'İnadına Yaşamak' adlı tiyatroya ilgi az oldu!

Of'ta bir günde iki tiyatro gösterisi yapıldı. Gün içerisinde çocuklar için düzenlenen "Garfield Trafikte" tiyatro gösterisinin ardından aynı gün akşam saatlerinde de "İnadına Yaşamak" adlı tiyatro gösterisi yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Mayıs 2016 Cuma 01:40

Yönetmenliğini Taner Büyükarman'ın üstlendiği oyunda yaşanmış beş öykünün canlandırılması yapıldı. Yaşamını onurlu bir şekilde sürdürmek isteyenlerle, duyarsız, kendi çıkarları doğrultusunda yaşama bakanların savaşının konu edinildiği oyuna katılım düşük oldu.

Oyuna başlamadan önce salonda az sayıda kişiyi gören oyuncu Ercüment Balakoğlu, "Oflular tiyatroya çok ilgi gösteriyor. Bu yüzden salon tam dolmuş" diyerek sitemkar bir espri yaptı.

Daha önce İngiltere, Belçika, Hollanda, Almanya, Avustralya ve Kıbrıs’ta birçok kez sahnelenen İnadına Yaşamak'ın oyuncu kadrosunda; Ercüment Balakoğlu, Önder Özpınar ve Bülent Kavas yer aldı.. 

Bayanların ağırlıklı sayıda katıldığı tiyatro gösterine Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aliresioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.05.2016 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90