banner102

İsmail Ağa Cemaati Topçu'nun Düğününde Buluştu!

Of'ta önde gelen kanaat önderlerinden olan ve imamlık yapan Salih Topçu Hocaefendinin oğlu Muhammet Halit Topçu, İrfanlı Mahallesinden Aydın ailesinin kızı ile dünya evine girdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Ağustos 2014 Cumartesi 22:50
İsmail Ağa Cemaati Topçu'nun Düğününde Buluştu!
Of Sahil Günbatımı Tesislerinde gerçekleştirilen düğün törenine İsmail Ağa Cemaatinin önde gelenlerinden  Hasan Kılıç Hocaefendi, Resül Bölükbaşı Hocaefendi, Mahmut Efendinin oğulları Abdullah ve Ahmet Ustaosmanoğlu, Süleyman Akyüz Hocaefendi, Çalekli Dursun Efendinin oğlu Süleyman Güven Hocaefendi, Tahsin Ayazoğlu Hocaefendi, İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu Genel Başkanı (İDDEF) Mahmut Şevket Ustaosmanoğlu, İsmail Ağa Cemaatinin bölge temsilcileri, İmamlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğün merasiminde günün anlam ve önemine binaen İDDEF Genel Başkanı Mahmut Şevket Ustaosmanoğlu bir konuşma yaptı. Daha sonra oğlunu evlendiren Salih Topçu Hocaefendinin hocası Resül Bölükbaşı Hocaefendi de bir konuşma yaptıktan sonra dua ile konuşma bölümünü tamamladı.

Cemaat mensuplarının bir araya geldiği düğün töreni ikram ile son buldu. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 31.08.2014 19:57
Anahtar Kelimeler:
Muhammet Halit Topçu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hffd 2014-08-31 00:15:15

Haya imandandir

Avatar
Osmanlı Torunları 2014-09-01 16:08:16

allahu teala mes'ud eylesin

Avatar
Osmanlı Torunları 2014-09-01 16:08:21

allahu teala mes'ud eylesin

banner90