banner102

Karal ve Bilgin son yolculuğuna uğurlandı

Rahatsızlıklarından dolayı vefat eden Of Karabudak köyünden Mustafa Karal ve Çamlı Mahallesinden İdris Bilgin Of Çarşıbaşı Camii önünde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandılar.

17 Ocak 2014 Cuma 20:24
Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı Karabudak köyü temsilcisi Yakup oğlu Mustafa Karal; Öğretmen Kerim Karal, İmam Hatip Selim Karal, İsmail Karal, Kamil Karal ve Ali Karal’ın babasıydı. Karal Çarşıbaşı camii önünde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Karabudak köyünde aile mezarlığına defnedildi.

Kalp krizi sonucu vefat eden Ahmet oğlu İdris Bilgin de, Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Öğretmenlerinden Zeynel Bilgin, Zeki Bilgin ve Ressam Zeynep Bilgin’in babalarıydı.

Of Ballıca Beldesi sakinlerinden olan İdris Bilgin, öğretmen camiasının geniş katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından Of Çamlı Mahallesinde aile mezarlığına defnedildi.

Merhumların cenazeleri Cuma namazı sonrası ayrı ayrı kılınırken,  cenaze törenine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdareci ve Personelleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler, Of Müftülüğü İdareci ve Personelleri, Din Görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.







Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.01.2014 00:12
Anahtar Kelimeler:
Mustafa Karalİdris Bal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah AKSOY 2014-01-17 21:00:28

her iki kardeşimize de allah dan rahmet kederli ailelerine sabir ve salih uzun ömürler diliyorum

Avatar
Nevzat Karal 2014-01-20 23:23:53

Allah c.c rahmet eylesin...

banner90