banner102

Kardeşeli Derneği Zulüm Altındaki Filistinlileri Unutmadı

Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği, İsrail'in vahşice katlettiği Gazze'de ki Müslümanlara yardım için kampanya başlattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Temmuz 2014 Cumartesi 10:59
Kardeşeli Derneği Zulüm Altındaki Filistinlileri Unutmadı
Of Çarşıbaşı camii önünde kurulan çadırda vatandaşların yardımlarını toplayan Kardeşeli Derneği, 4 günlük kurulan çadırda yaklaşık 35.000 TL para topladı.

Zulüm altında inim inim inleyen Müslümanlara bir nebze olsun yardım etmek için daha önceden Somali ve Arakan'daki Müslümanlara yardım gönderen KardeşEli Derneği, aynı zamanda ülkemiz içerisinde depremden dolayı mağdur olan Van'daki vatandaşlara da yardım göndermişti.

Amaçlarının yeryüzünde yaşayan bütün Müslümanlara ellerinden geldiği kadar yardım yapmak olduğunu söyleyen Kardeş Eli Derneği Başkan Yardımcısı Hasan İnan, "Derneğimiz aracılığı ile duyarlı vatandaşlarımızdan topladığımız bu yardımları, Uluslararası alanda faaliyet gösteren Cansuyu Derneği işbirliği ile Zalim İsrail'in zulmü altında aç susuz kalan Müslüman kardeşlerimize göndereceğiz. İnşAllah bu yapılan yardımlar oradaki kardeşlerimize bir nebze olsun katkı sağlar ümidiyle yardımda bulunan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. " dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.07.2014 11:03
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90