banner102

Kolenoğlu Ailesinin Yol Sevinci

Of’un Kıyıboyu Köyü’nde yaşayan kanser hastası Ahmet Kolenoğlu’nun yol sesine kulak veren Of Kaymakamlığı ailenin mutluluğuna vesile oldu.

03 Aralık 2013 Salı 21:39
Kolenoğlu Ailesinin Yol Sevinci

 Uzun yıllardır Gırtlak Kanseri tedavisi gören ve yatalak olarak yaşama tutunmaya çalışan Kıyıboyu Köyü sakinlerinden kanser hastası Ahmet Kolenoğlu’nun yardım sesine Of Kaymakamı Eren Arslan kulak verdi.

Tedavisi dolayısıyla için sık sık hastaneye kaldırılan Ahmet Kolenoğlu, yolu olmadığı için ulaşımda sıkıntı yaşıyordu. Evine ambülans ve özel araç ulaşamadığı için battaniyeye konularak bir süre taşındıktan sonra hastaneye ulaşabildiğini belirten Kolenoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan’a ulaştı.

Kolenoğlu’nun durumunu öğrenen Kaymakam Arslan, hemen talimat vererek yolun betonlanmasını istedi. Kısa sürede yolun betonlaması yapılarak Ahmet Kolenoğlu’nun ulaşım sorunu giderilmiş oldu.

Yolun betonlanması nedeniyle mutlu olan Kolenoğlu’nun ailesi; “Allah Kaymakamımızdan ve emeği geçenlerden razı olsun. Kısa sürede yolumuzu betonlandı. Yol çilemiz bitmiş oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dediler.

Son Güncelleme: 05.12.2013 11:16
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of.k.k.o. 2013-12-03 23:24:38

akp var iken tüm aileler sevinecektir.

Avatar
kolenlili 2013-12-05 14:42:17

kolenli ofa en yakın ama en ilkel bakımsız köyüdür bunu sebebide köyün bir muhtarı varki evlere şenlik kaymakamlğın bütün yatırımlarını kendi mahallesine yapamaktan utanmaz ama hala bir takım kişiler sayesinde muhtar seçilir

banner90