banner102

Kütüphanede Bayram Havası

Kütüphaneler haftası dolayısıyla Of'ta bir dizi etkinlik düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Nisan 2014 Çarşamba 18:37
Kütüphanede Bayram Havası

Of Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Kütüphane Müdürü Ferhan Özdemir, Of Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Ömer Lütfü Saral, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kitap sergisi açılışı ile başlayan etkinlikte öğrencilere seslenen Kaymakam Arslan: “Bilgi insanı güçlü yapan en önemli özelliklerden bir tanesidir. Bilgili sahibi olarak fark yaratmak istiyorsanız çok kitap okumalısınız” dedi.

“Hayat Boyu Kütüphaneler” etkinlikleri kapsamında Of Halk Kütüphanesinden en çok kitap okuyan Mikdat Sarialioğlu Ortaokulu öğrencisi Muhammet Rıza Kuloğlunu’nu tebrik eden ve kendisini ödüllendiren  Kaymakam Arslan, boş zamanlarımda kitap okurum  kelimesi katılmadığını, kitap okumanın bir görev olması gerektiğini ve bu bilinci tüm çocuklarımıza aşılamamız gerektiğini söyledi.

Öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak amacıyla 50. düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği program, sunulan ikram ile sona erdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.04.2014 23:22
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90