banner102

Lega'daki elektrik direği tehlike saçıyor!

İlçemiz İrfanlı Mahallesi Lega mevkinde yol genişletme çalışmaları nedeniyle yol üstünde kalan elektrik direkleri tehlike saçıyor.

16 Haziran 2013 Pazar 21:39
Lega'daki elektrik direği tehlike saçıyor!
Of Belediyesi tarafından bu yıl başlatılan yol genişletme çalışmaları kapsamında İrfanlı Mahallesi Lega Grup yolu genişletilmeye başlanmış ve devam etmektedir. Genişletmeden önceki yol kenarında bulunan geniş çaplı iki elektrik direği, genişletmeden sonra yol üzerinde kalarak yıkılma tehlikesi oluşturdu.

Bu tehlikeyi yetkililere sözlü ve resmi şekilde ileten mahalle sakinleri, yaklaşık 4 aylık uzun süre zarfında gerekli tedbirlerin alınmamasından dolayı, konuyu yazılı bir dilekçe ile Başbakanlık İletişim Merkezine (BİMER) dilekçe ile taşıdılar. Elektrik direğinin büyük tehlike oluşturduğunu belirten mahalle sakinleri gerekli önlemin alınmamasını şikayet ederken yetkililerin acilen durumu düzeltmesini bekliyoruz diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Kendilerini farklı mercilere yönlendiren yetkililer, sürekli ileri bir tarihi göstererek sorunun çözüleceğini bildirdiler. Fakat yaklaşık 4 aylık bir zaman diliminde bu sorun çözülmedi, altı boşalan elektrik direkleri hâlâ vatandaşlar için tehlike arz etmeye devam ediyor.

Sorun hakkında görüştüğümüz A. Muratoğlu, konu hakkında gerekli bütün mercilere sözlü ve yazılı olarak ulaştıklarını dile gererek, 'Mahallemizin yollarının genişletilmesi çok güzel bir çalışma, fakat bu çalışmalara gölge düşüren elektrik direkleri mahalle sakinleri için büyük bir tehlike oluşturuyor. Direklerin altları yol genişletme çalışmalarından dolayı boşaltılmış ve yıkılmaması için neredeyse hiçbir neden kalmamış gözüküyor. Bu tehlike sadece altından geçen araçlar için değil, mahalle sakinlerinin küçük çocukları direk altında oyun oynadıkları için onlar içinde tehlike oluşturuyor. Birilerinin başına sıkıntı gelmeden önce bu sorunu çözmelerini yetkililerden istiyoruz' dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.06.2013 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
demir çırak 2013-06-16 23:10:43

bu elektrik şirketini dava etmek lazım...işlerini yapmıyorlar...

Avatar
ofluuu k.k. 2013-06-17 13:05:15

sayın demir çırak o zaman dava et,sizin lafiniz lafta kaliyor,mademki sikayetcisin o zaman elektrik kurumunu mahkemeye ver veremiyorsan lütfen bos konuşma...ve bazilarına gaz verme.

Avatar
demir çırak 2013-06-19 09:39:08

gaza vermiyorum fikir veriyorum sadece..bizim orda olsa hemen mahkemeye verirdim...

banner90