banner102

Müdür Yardımcılarına EBA Semineri

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan okul ve kurum müdür yardımcılarına EBA semineri verildi. Daha önce ortaokul ve lise öğretmenlerine verilen EBA semineri bu sefer de müdür yardımcılarına verildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Şubat 2016 Çarşamba 09:37
Müdür Yardımcılarına EBA Semineri

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan okul  ve  kurum müdür yardımcılarına Eğitim Bilişim Ağı semineri verildi. Daha önce ortaokul ve lise öğretmenlerine verilen EBA semineri bu sefer de müdür yardımcılarına verildi. Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi konferans salonunda Of Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kasap’ın verdiği seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Şube Müdürü Numan Turan da katıldı.

EBA sisteminin önemi ve Of’un eğitimindeki durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, "Son yıllarda eğitimde gerek ilimizde gerekse ilçemizde belirgin başarılar elde ettik. Bunda en büyük pay; bizlerin, sizlerin, öğretmenlerimizin kısacası bu sistem içerisinde olan herkese aittir. İlimizin geçen sene akademik başarı sıralamasında 38. iken bu sene 22. sıraya yükselmiş bulunuyor." dedi.

Yaptıkları etkinliklerden de bahseden Kabahasanoğlu, "İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasıyla milli ve manevi duyguların pekişmesine çalışıyoruz. Geçen sene ilçemizde adeta şiir şöleni düzenledik. Çanakkale Şehitlerine adlı şiirle Sakarya Türküsü şiirlerinin güzel okunması için yarışmalar düzenledik. Yarışma için tüm okullarımızda bu şiirlerin yüzlerce öğrenci tarafından ezberlenmesini sağladık. Sonunda da bu şiirleri en iyi okuyan öğrencileri altınlarla ödüllendirdik. Spor alanındaki başarılarımız ilde ve bölgede önemli bir artımız olmuştur. Bu noktada EBA sistemini kullanmak ve sistemin her yönüyle işlemesini sağlamak sizlerin gayretlerine kalıyor. EBA sistemini ne kadar çok kullanırsanız, öğretmenlere kullandırırsanız, onlarda öğrencilere kullandırırlarsa emin olun ki bu başarımız daha da artacaktır. Çünkü artık sınavlar bu sistem üzerinden bu sistemin mantığıyla hazırlanacak sorulardan çıkacaktır." diyerek programa katılan müdür yardımcılarına teşekkür etti.

Müdür Kabahasanoğlu’nun konuşmasından sonra Of Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kasap EBA sisteminin tanıtımını yaptı.

Son Güncelleme: 03.02.2016 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90