banner102

Musa Gözütok'un Anne Acısı

Saadet Partisi Of Belediye Meclis Üyesi İlçe Teşkilatı Seçim İşleri Başkanı Musa Gözütok'un annesi toprağa verildi.

18 Ekim 2013 Cuma 20:12
Musa Gözütok'un Anne Acısı

Önceki gün 75 yaşında vefat eden Binnaz Gözütok toprağa verildi.
Saadet Partisi Of İlçe yönetim kurulu üyesi ve Of Belediye Meclis Üyesi Musa Gözütük ile Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok’un anneleri olan Binnaz Gözütok bir süredir tedavi görüyordu. 75 Yaşında hayata veda Binnaz Gözütok için, Kalyon Camiinde cenaze namazı kılınmasının ardından Çamlı Mahallesinde aile kabristanlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Saadet Partisi Genel Başkan yardımcılarından Muhittin Yıldırım, Trabzon il başkan vekili Mustafa Yılmaz Of İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu’nun yanısıra ilçe yönetim kurulu tam kadro katılırken, Of Belediye Başkan Vekili Muhammed Yılmaz  MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, BBP Of İlçe Başkanı Lokman Hacıefendioğlu, Of Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy ve kalabalık bir vatandaş topluluğu iştirak etti.
Salih Topçu Hocaefendinin kıldırdığı cenaze namazı sonrasında Binnaz Gözütok aile kabristanlığında toprağa verildi.






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.10.2013 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat küçükibrahimoğlu 2013-10-19 20:48:32

allah cc rahmet eylesin.annelerin duasını almak herkese nasip olmaz,evlatların bu duayı altığına inanıyorum allah razı olsun mekanı cennet olsun..

Avatar
volkan senturk 2013-10-20 23:20:45

Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun

banner90