banner102

Nisan Ayı Müdürler Toplantısı

Nisan ayı Müdürler Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başkanlığında Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Nisan 2016 Çarşamba 19:33
Nisan Ayı Müdürler Toplantısı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde her ay  mutat olarak düzenlenen okul ve kurum müdürler toplantısı bu ay İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun başkanlığında Şube Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan ,okul ve kurum  müdürleriyle  birlikte  Of Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda eğitim-öğretim faaliyetleri gözden geçirilerek yaklaşan TEOG Sınavı, Akıl Oyunları, Bilim Şenliği, Milli bayramlar ile ilgili son hazırlıklar gözden geçirildi.

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, YGS’deki sonuçlara göre Of ilçesinin üçüncü olması çalışma ve gayretlerinin bir sonucu olduğunu söyleyerek, başarıda emeği olan öğretmen, idareci  ve tüm personelleri tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürünün öğretmenlere teşekkür ve selamlarını da aktaran Kabahasaboğlu, "Bu gayretli çalışmalara devam ederek başarımızı artırarak devam ettirmeliyiz. Özellikle yaklaşan 2.TEOG Sınavı ile ilgili son çalışmalarınızı gözden geçirerek kısa sürede öğrencilerin eksiklikleri varsa tekrarlar yaparak çalışmalarımıza hız verelim. Okul Spor Oyunları, Bilim Şenliği, Akıl Oyunları, gerek 23 Nisan Çocuk Bayramı gerekse 19 Mayıs Gençlik Bayramı hazırlıklarımızı bayramların ruhuna uygun bir şekilde yapmalım. Tam bir karnaval havasında öğrencilerin ve velilerin yüksek oranda katılımını sağlayarak bayramları ruhuna uygun kutlamalar yapalım. Bu düşünceler içerisinde çalışmalarınızda şimdiden kolaylıklar diliyor hepinize başarılar ediyorum.”  dedi. 

Son Güncelleme: 13.04.2016 19:34
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90