banner102

O insanlığın saadeti için çalıştı!

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmeddin Erbakan hocanın şahadetinin 5. yıl dönümü münasebeti ile yazılı basın açıklaması yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Şubat 2016 Cumartesi 18:04
O insanlığın saadeti için çalıştı!

Hayatı boyunca kendi menfaatleri için değil yeryüzünde yaşayan bütün insanlığın saadeti için çalıştığını söyleyen İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, "Mücadeleye başladığı günden şahadete ulaşıncaya kadar olan zaman diliminde başına gelen bütün musibetlere sabretmiş ve yılmadan Hakkı haykırmaya devam etmiştir. O kınayıcıların kınamasına aldırmadan devam ettiği kutlu yolculukta hapislere girmiş, cezalar almış, ev hapsi yemiş ve bin bir türlü iftiralarla karalanmak istenmiştir. Fakat inandığı davanın mutlak Hak olduğunu ve bu yolda çekilen çilelerin ahiret için ecir olduğunu bildiği için hiç aldırış etmeden son nefesini teslim etmiştir." dedi.

BOLLUK VE BEREKETİN KOKUSUNU HİSSETTİRDİ

Vahapoğlu, "Rahmetli Erbakan hocamız sadece Müslümanlar için değil, yeryüzünde yaşayan bütün insanlığın saadeti için mücadele etmiştir. Bunun içindir ki, hükümette kaldığı kısa zamanda ülkemiz vatandaşları için büyük icraatlar yaparak Milli Görüş'ün bolluk ve bereketinin kokusunu hissettirmiştir. O sadece Türkiye'nin değil Dünyanın lideri, mazlumların lideri idi." diye ifade etti.

'BANANE AMERİKA'DAN, BANANE AMERİKA'DAN'

'Sözde değil özde Müslüman bir lideri görmek isteyen varsa Erbakan'a baksın' diyen Vahapoğlu, "Erbakan hocamızın yolu çileli bir yoldu. Çünkü bu yol Adem (A.S.) dan son Peygamber Hz. Muhammed Mustafa (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Efendimize ve O'nun izinden giden bütün liderlerin yoludur. Saraylarda oturup şaşalı konuşmalar yaparak sözde adalet sağlayan bir lider değil, Başbakanlık konutunda zeytin, ekmek, domates ile yemek ihtiyacını gideren bir liderdi. O Kafirleri dost edinmek bir yana, onları Başbakanlık konutunun kapısında bekleten, İslam ülkelerinin ve Ülkemizdeki manevi şahsiyetleri ise makamında özel konuk olarak ağırlayan bir liderdi. Çünkü o bütün tehditlere rağmen meclis kürsüsünden 'Banane Amerika'dan, banane Amerika'dan' diye haykıran bir liderdi. " diyerek şahadetinin 5. yılında  5 Mart 2016 Perşembe akşamı 19.30 da Of AGD Tarafından düzenlecek olan Anma ve Anlama programına bütün vatandaşları davet etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.02.2016 02:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı husrev 2016-03-02 12:24:03

Ak parti erbakan 'ın yolundan gitseydi şimdi avrupayla amerikayla islerimiz kötü olurdu simdi çok şükür para geliyor rahatız

banner90