banner102

Of Basını Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Of Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Çalışan Gazeteciler Günü programında Of ve Trabzon'dan gelen birçok gazeteci bir araya geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ocak 2017 Perşembe 17:24
Of Basını Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediği kahvaltıda Trabzon ve Of’ta görev yapan gazete, TV ve haber ajanslarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Of Belediyesi Sahil Oğuzhan Restoran’da düzenlenen kahvaltıya TRT Trabzon Müdürü Sami Serdar Şişman, Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Muharrem Mermertaş, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (TGC) Yusuf Turgut, Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu, ulusal ve yerel düzeyde yayın yapan basın kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri ile basın mensupları ve Belediye Daire Amirleri katıldı.

Gazetecilik mesleğinin uzaktan bakıldığında kolay gibi görünse de içine girildiğinde zorlukları olan bir meslek dalı olduğuna vurgu yapan Başkan Sarıalioğlu, gazetecilerin siyasileri ve yöneticileri uyarma ve eleştirme görevlerinin olduğunu da ifade ederek tüm basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladı.

Programın sonunda Başkan Sarıalioğlu tarafından programa katılan gazetecilere hediye takdim edildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.01.2017 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90