banner102

Of Belediyesinden Geçici Trafik Uygulaması!

Of Belediyesi tarafından ilçe merkezinde ara ara meydana gelen trafik sıkışıklığına karşı geçici önlem alındı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Mayıs 2014 Pazartesi 10:15
Of Belediyesinden Geçici Trafik Uygulaması!

Of Çarşıbaşı Camii önü ile İlçe giriş bölümüne konulan ahşap desenli beton dubalar, trafiğin yoğun olduğu bu yerlerde geçici çözüm olarak bulundurulacak.

Konu hakkında Of'un Nabzı muhabirine açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu uygulamanın geçici olduğunu, esas kalıcı uygulamayı ileriki zamanlarda yapacaklarını söyledi.  

"İlçe Merkezinde gerek çay zamanlarında gerekse yaz aylarında çok yoğun bir trafik sıkışıklığı yaşandığını söyleyen Salim Salih Sarıalioğlu, "Bu trafik sıkışıklığından bütün halkımız rahatsız oluyor. Bizde bu sorunu çözmek için, Trafik Master Planı adı altında ilçe merkezinin bütün caddelerini trafik sıkışıklığına göre düzenleyeceğiz." dedi.

Sarıalioğlu, "Trafiği sıkıştıran noktaları, Cumhuriyet caddesinin en üstü sokağında olduğu gibi tek yönlü yaparak trafiğin sıkışmasını önleyeceğiz. İnşAllah bu projemizi kısa zamanda haya geçirerek, geçici yaptığımız uygulamaları kaldıracağız. " diye ifade etti.

Bu çalışmalar sonucunda trafik sıkışıklığının bir nebze olsun rahatlayacağını söyleyen Sarıalioğlu, "Bu projemiz ile Of halkımızın en büyük sorunlarından olan trafik sıkıntısına az da olsa çözüm getirmiş olacağız." diyerek konu ile ilgili yakın zamanda güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi.



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.05.2014 10:18
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of61 2014-05-26 10:36:26

çok komik bunlar görüntü çok çırkin

Avatar
Bekıroglu 2014-05-26 17:53:43

Yahu böyle uygulama olurmu dıyecem ama beledıyede haklı. Insanlarımız cok bılıncsız görgüsüz adam tek şerit yere araba bırakıyor 4lü yakıyor gıdıyor ekmek almaya bızım ınsanımız 4lü yaktımı herseyden muaf

banner90