banner102

Of Kaymakamndan Yarıyıl Mesajı

Of Kaymakamı Eren Arslan, 2015-2016 eğitim öğretim sezonunun yarıyıl tatili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Ocak 2016 Cumartesi 09:50
Of Kaymakamndan Yarıyıl Mesajı

 SEVGİLİ ÇOCUKLAR, DEĞERLİ GENÇLER !

2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamladık. Bir dönem boyunca gayret ve çalışmalarınızın karşılığı olarak alacağınız karneler sadece sizlerin değil aynı zamanda öğretmenlerinizin, ailenizin ve biz yöneticilerin karneleridir. Eğitim bir bütün olduğu düşüncesindeyim. Saç ayağının bir tarafındaki aksamanın sistemin bütününü bozacağı aşikârdır.

Bizler sizlerin daha iyi mekânlarda, daha iyi şartlarda eğitim almanızı sağlamak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Elbette ki fiziki mekânların iyileştirilmesi eğitim hizmetlerinde önemlidir. Ancak sadece fiziki mekânların iyileştirilmesi eğitim seviyesinin yükseltilmesi için yeterli değildir. Bu anlamda her zaman ailenin, öğretmenin ve toplumun da işbirliği ile eğitim seviyesini yükseltecek ana unsur olduğunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı da bu anlayışla yürütmekteyiz.

Eğitim konusundaki düşüncemiz sadece akademik başarı değil aynı zamanda modern, çağdaş bir insanda bulunması gereken olumlu davranışların öğrenilmesi, uygulanır hale gelmesidir. 

EĞİTİMİN OLMAZSA OLMAZ PAYDAŞI OLAN KIYMETLİ VELİLERİMİZ  !
Evlatlarımızın başarısının takdir edilmesi elbette çok önemlidir; ancak çeşitli nedenlerden dolayı istenilen düzeyde başarıya yakalayamamış çocuklarımıza destek olmak, onların eksikliklerini öğretmenleriyle, okul yöneticileriyle işbirliği halinde gidermelisiniz. Çocuklarımızın başarısıyla gurur duyuyorsak, başarısızlık durumunda kendimizde de hata aramamız ve kendimizi de sorgulamamız gerekir. Çocuklarımızın en güvenli limanlarının siz aileleri olduğunu lütfen unutmayın.

Çocuklar bizim geleceğimiz, büyük ve güçlü Türkiye’nin güvencesidir. Onları en iyi şekilde bilgilerle donatmak, eğitim ve öğretim süreçlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak zorundayız.

Ümit ediyorum ki ikinci dönem birlik ve beraberliğimiz ile bize yakışır başarılara ulaşmak için daha çok gayret göstereceğiz. Özellikle Of'lu hemşerilerimizin eğitime gösterdikleri ilgi ve alakaya, maddi ve manevi desteklerine yürekten teşekkür ediyorum...

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ VE İDARECİLERİMİZ   !
Çok şükür ki, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamladığımız yarıyıl döneminde fedakârca öğrencilerinin ve okulunun başarısını arttırmaya gayret sarf eden tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum...

"Of herşeyin en iyisine layıktır..."

Son Güncelleme: 23.01.2016 09:56
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90