banner102

Of Medya Derneğinden Kabahasanoğlu'na Ziyaret

Of Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan İdris Kabahasanoğlu'na tebrik ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Haziran 2014 Cuma 23:48
Of Medya Derneğinden Kabahasanoğlu'na Ziyaret

Of Medya Derneği Yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanı Yüksel Yaşar öncülüğünde Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Daha önce Of Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Kabahasanoğlu, Of ilçesinin medya açısından diğer ilçelere hatta birçok ile oranla çok önde olduğunu ifade ederek, dernek üyelerine yapacakları bütün hayırlı çalışmalarında başarılar diledi.

Kısa süreli sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar'da dernek hakkında bilgilendirme yaparak çalışmaları hakkında Müdür Kabahasanoğlu'na bilgiler verdi.

Ziyarete Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ve dernek üyelerinden İzzet Keleş, Şefik Üstündağ ile  Fahri Hacıcaferoğlu katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.06.2014 23:53
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YAŞAR OSMANOĞLU 2014-06-22 15:46:29

allah muvaffak etsin.

banner90