banner102

Of-Süt Hizmete Açıldı

Atatürk Bulvarında kurulan OF SÜT Yöresel Tereyağ & Peynir Merkez şubesi geniş katılım ile hizmete açıldı.

27 Kasım 2013 Çarşamba 13:19
Of-Süt Hizmete Açıldı

 Açılış öncesi Of Vaizi Hüseyin Güven kısa bir dua yaptı. Duanın arkasından Of Kaymakamı Eren Arslan, bu yağmurlu havaya rağmen açılışa katılanları fazla bekletmeyeceğini ifade ederek, "Sağlıklı gıdaları Of halkına sunma görevini yapacak olan bu kardeşlerimize hayırlı, sağlıklı ve bereketli çalışmalar diliyorum." dedi.

Açılış kurdelesini Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Vaizi Hüseyin Güven, Çarşıbaşı Camii İmamı İsmail Küçükakyüz ve küçük bir kız çocuğu kesti. Açılış sonrası Kaymakam Eren Arslan ve beraberindekiler mağazayı gezerek ürünler hakkında işyeri sahibi Bahattin Ustaosmanoğlu'ndan bilgi aldı.

Açılış programına Of Pi Analitik Dershanesi Müdürü Yusuf Koçbıyıkoğlu, Of Zafer Fen Dershane Müdürü Talha Karabacak, Of Noteri Abdullah Tolkun ve çok sayıda esnaf katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 29.11.2013 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2013-11-28 08:20:46

tamam hayırlı olsun anladık da,dışarılara bar tipi ayaklı masa ikramı ne oluyor,sonra o kadar çelenkli çiçek israftur etmayun eğlemayun,ümmetin yetumları acluktan öleyi,siz haburda çiçeklerlan otlarlan oğraşaysunuz.israftur haramdur.yokmuydu içinuzde bi akulli,size demadimi boyla olmaz.kaldırın habu gavur icadlaruni memleketumdan yeter ula söz hakkındur artuk....

Avatar
han @Hakan 2013-11-28 10:18:38

o ağızla nasıl bu kadar kelime dizdin helal olsun.
laz konuşacağım diye içine ettin konuşmanın.

banner90