banner102

Of ta Polis Teşkilatının 171. Kuruluşu Etkinlikleri

Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü Of ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Nisan 2016 Cumartesi 01:41
 Of ta Polis Teşkilatının 171. Kuruluşu Etkinlikleri
POLİSLERDEN KAYMAKAM ARSLAN A ZİYARET

Her yıl 04-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Müdür Vekili Hasan Güven beraberindeki polislerle Kaymakam Arslan’ı makamında ziyaret edip çiçek takdim ettiler.

BAŞKAN SARIALİOĞLU' NDAN ZİYARET

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ” Emniyet Müdürlüğümüz öncülüğündeki Polis teşkilatımızı ziyaret ettik. Gece gündüz demeden bütün şer odaklarına karşı canları pahasına mücadele veren Polis teşkilatımızın 171.yıl dönümü kutluyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için 365 gün gece gündüz demeden fedakarca görev yapan emniyet mensuplarına ve bu uğurda Şehit düşen Polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize şifalar diliyorum. Polis Teşkilatının tüm kademelerinde görev yapan polis teşkilatı mensuplarına sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar dilerim.”dedi.

SOLAKLI ANADOLU LİSESİNDEN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Solaklı Anadolu Lisesi Müdürü Vehap Kurt öncülüğünde bir grup öğrenci polis haftası nedeniyle Of Emniyet Müdür Vekili Hasan Güven i makamında ziyaret ederek haftalarını kutladılar.

ŞEHİT POLİS AİLESİ VE MEZARINA ZİYARET

Of Emniyet Müdür Vekili Hasan Güven, Komiser Uğur İğde  ve beraberlerindeki polisler Şehit Polis Hüseyin Uyan ın Ailesini ziyaret ederek , saygılarını iletirlerken, Şehit Polis Hüseyin Uyan ın mezarı başında fatiha okudular.

BANKA MÜDÜRLERİNİN KUTLAMA ZİYARETİ

Of ilçesinde bulunan banka şübelerinin müdürleri , Of Emniyet Müdür Vekili Hasan Güven i makamında ziyaret ederek 171. Kuruluş yıldönümünü kutladılar.

BİNLERCE OFLU ŞEHİTLER İÇİN FATİHA  OKUDU

Kutlama etkinlikleri kapsamında 7 Nisan akşamı , Of Çarşıbaşı Büyükcami de Emniyet Şehitleri ve vefat etmiş emniyetçilerin ruhu için Mevlit-i şerif okutuldu. İki bine yakın vatandaşın katıldığı gecede duayı Of Müftüsü Recep Onat yaptı.

Camide Regaib kandili kutlaması da gerçekleştirildi

Halil Bayram

Son Güncelleme: 09.04.2016 01:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90