banner102

Of Teknoloji Fakültesi'nde Hamsi Şenliği

Of Teknoloji Fakültesi’nde bu yıl ilki gerçekleştirilen hamsi şöleninde öğrenciler yoğun sınav ve ders stresini üzerlerinden atmaya çalıştılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Aralık 2015 Çarşamba 08:36
Of Teknoloji Fakültesi'nde Hamsi Şenliği

Of Belediyesi’nin sponsorluğunda Of Teknoloji Fakültesi’nin organizasyonu çerçevesinde gerçekleştirilen şenlikte, öğrenciler bol bol hamsi yemenin keyfini yaşadılar.

Of Teknoloji Fakültesi yöneticileri, bu yıl birincisi gerçekleşen hamsi şenliğine sponsorluk yapan Belediye Başkanına ve katılımcılara teşekkür ederek, şenliğin; havanın da güzel olmasıyla amacına uygun şekilde yapıldığını bildirdiler.

Şenliğe ayrıca İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Ahmet Birinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdürü Ali Tarakçı ile daire amirleri, okulun akademisyen ve idari personelleriyle öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 09.12.2015 08:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90