banner102

Of Terminali Girişi Kapandı!

Of İlçesine üç gündür yağan yoğun kar yağışı ilçe merkezinde birçok alanın ulaşım sorununu olumsuz etkilerken, Rize istikametinden Of'a giriş şeridi karla kaplı olduğu için yeni terminale de giriş yapılamıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Ocak 2016 Cumartesi 13:51

30 Aralık 2015 Çarşamba akşamı başlayan kar yağışı 2 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 10.00'a kadar aralıksız şekilde yağdı. Yağan karın etkisi ile ana yollar hariç diğer yollar trafiğe kapandı.

Rize istikametinden Yeni Terminal mevkiindeki Of'a giriş şeridi yoğun kar nedeniyle trafiğe kapandı. 1 Ocak Cuma günü yapılan kısmi çalışma ile açılan giriş şeridi Cuma akşamı yağan yoğun kar ile yeniden kapandı. Araçların gidemeyecek kadar yoğun karla kaplanan yolun açılması için Terminal Turizm sahipleri yetkilileri arayarak yolun açılmasını istediler. 2 Ocak Cumartesi gününe kapalı olarak başlayan terminal yolu, yetkililere bildirilmesine rağmen gün boyu açılmadı.

Konu hakkında Of'un Nabzına bilgi veren Terminal Turizm İşletmecilerinden İrfan Saral, "ulaşımın ana merkezi olan Terminal maalesef kullanılmaz vaziyette. Cuma günü kısmı olarak yolu açsalar da Cumartesi günü itibari ile güne kapalı olarak başladık. Gün içerisinde yetkilileri 3-4 defa arayarak yolu açmalarını istedikse de sonuç alamadık. Şehirler arası yolcularımızı sahil yolu üzerinde indirip bindiriyoruz." dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.01.2016 13:57
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90