banner102

Of Yüzbaşısını Uğurladı

2008 yılı Ağustos ayında Of Jandarma Komutanlığına atanan Yüzbaşı Mehmet Coşkun, 5 yıllık görev süresini tamamlamasının ardından Ankara’nın Kazan İlçesi Jandarma Komutanlığına tayin edildi.

17 Temmuz 2013 Çarşamba 10:27
Of Yüzbaşısını Uğurladı

Yaşanan tayin sonrası bir dizi veda ziyaretlerde bulunan Yüzbaşı Coşkun’un son durağı Of Kaymakamı Eren Arslan oldu. Özverili çalışmalardan dolayı kendisini “Başarı Belgesi”yle ödüllendiren Kaymakam Arslan: “Çalıştığımız süre zarfında başarılı işlere imza atan Yüzbaşımızın İlçemizden ayrılacak olması bizleri fazlasıyla üzmüştür. Kendisine yeni görev yerine uğurlamanın burukluğunu yaşıyoruz. Of’ta her zaman bir evinin var olduğunu ve kapımızın her zaman kendisine açık olduğunu bilmesini isteriz. Ayrıca Of Anadolu Lisesi öğrencisi olan oğlu Turgut Coşkun’un SBS sınavı sonucunda Türkiye genelinde Of’tan ilk bine giren dört öğrencimiz arasında yer alması bizleri fazlasıyla gururlandırdı. Ben tüm aileye bundan sonra ki yaşantılarında sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyorum” dedi.

Kısa sürede olsa Kaymakam beyle çalışma fırsatı yakaladığı için kendisini şanslı hissettiğini belirten Yüzbaşı Mehmet Coşkun: “Beş yıl gibi bir zaman çalıştığım ve bir aile gibi gördüğüm Of’tan ayrılmanın burukluğunu yaşıyorum.Gerçekten zaman çok hızlı akıyor.Görevimiz icabı belli bir zaman sonra tayin oluyoruz.Of’ta ki görev süremiz bugün itibariyle sona erdi. Ankara’ya yolu düşen tüm dostların bir evi olduklarını unutmasınlar. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.

Ziyarette; Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gülçin Kasapoğlu’da hazır bulundu ve Yüzbaşı Coşkun’a yeni görev yerinde üstün başarılar diledi.

Son Güncelleme: 31.07.2013 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oflu murat 2013-07-17 12:11:17

allah yolunu açık etsin komutan biz de seni bizden biri gördük hep allah utandırmasın yolun açık olsun

banner90