banner102

Oflu TS yöneticisine Vali'den hakiki bal hediyesi

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Of Kaymakamı Eren Arslan, yeni seçilen Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

05 Temmuz 2013 Cuma 19:44
Oflu TS yöneticisine Vali'den hakiki bal hediyesi

Yeni sezon öncesi futbol takıma başarılar dileyen Vali Azizoğlu ve Kaymakam Arslan’a teşekkür eden Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek başarı  temennileri için kendilerine çok  teşekkür ediyorum dedi.

Trabzon’un en önemli marka değerlerinden biri olan Trabzonspor’un yakalayacağı üstün başarılarla hepimizi mutlu edeceğine inancının tam olduğunu söyleyen Of Kaymakamı Eren Arslan: “Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu nezdinde tebrik ediyor, üstün başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sırasında Ardahan yöresine ait özel balı futbolculara sunmak üzere yönetim kurulu üyesi Murat Türköz’e sunan Vali Azizoğlu: “Tüm futbolcuların bu baldan yiyerek sağlıklı sıhhatli başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” dedi. 



Son Güncelleme: 06.07.2013 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90