banner102

Oflular Gönül İftarında Buluştu

Of Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 'Gönül İftarı' programı, Çarşıbaşı Camii önünde Of halkından birçok kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

07 Ağustos 2013 Çarşamba 15:31
Oflular Gönül İftarında Buluştu
Of halkının kaynaşması ve birlikteliği paylaşması adına çeşitli organizasyonlar düzenleyen Of Belediyesi, bu yıl ilk kez düzenlediği sokak iftarıyla Of halkını aynı sofrada buluşturdu.

Of Çarşıbaşı Büyük Camii yanında bulunan Ömerağa Bulvarı üzerine kurulan İftar sofrasında yüzlerce kişi iftar açtı.

Bulvarda kurulan iftar sofraları nedeniyle yol trafiğe kapatılırken, iftar yemeği için cadde boyunca çift sıra masalar yerleştirildi. Bürokrasiden sivil topluma, siyasilerden vatandaşlara kadar toplumun her kesiminden vatandaş katıldı.

İftar öncesinde düzenlenen programda Kıyıboyu Kolenli Cami İmamı Mehmet Türkyılmaz hoca ilahi, Nurullah Dindar hoca da Kur’an-ı Kerim okudu. İsmail Küçükakyüz hoca da yaptığı dua ile tüm İslam aleminin sıkıntılarının giderilmesi için vatandaşlardan dua istedi.

Tüm halkın Ramazan’ı şeriflerini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Saral, “Ramazan ayının güzelliklerini ve hazzını paylaşmak için bir arada olmayı ve birlikte iftar yapmayı planladık. 7’den 70’e Of halkımız ve Of’ta yaşayan vatandaşlarımızla birlikte iftar açtık. Davetimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Ramazan Bayramınızı canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.08.2013 21:58
Anahtar Kelimeler:
Murat SaralGönül İftarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ebuzer 2013-08-09 09:36:49

oh oh ne ala.. kandil simitlerinden iftara kadar bu masraflar bu halkın cebinden çıktığı aşikar iken başkanın ismen reklamını yapması dinimizce doğrumu.. ey ismail hoca ey nurullah hoca..sizler hangi dinin hocalarısınız.. bırakın zalimlerin borazanı olmayı. zenginlerin sofrasında tünemeyi bırakın.. diyeceğim ama.. sizin niyetiniz belli lüks yaşam..ümre..ve siyaset ile kol kola gelsin menfaatler.. halk ..müslüman kardeşliği sadece güzel kuran kıraatlarının arasında meze olmuş çiğneniyor dimi.. yazıklar olsun.. sizler hangi dinin mensuplarısınız.. peygamberimiz s a v vefat edince bir çul bırakmadı geriye.. sünneti ve kuranı bıraktı ümmete.. her namazdan sonra müslümanların hatırın soran onlarla haşır neşir olan bir peygamberin ummeti.. zenginlerin çıkarcıların siyasete alet olanların mezesi olamaz.. gerçekten yazıklar olsun

Avatar
FİTNESAVAR 2013-08-12 12:09:54

ebuzer iftira atmak günahtir. suçladiğin bu kadar insandan öte tarafta hesaba çekileceğini unutma..

Avatar
hakan k.akyüz @FİTNESAVAR 2013-08-12 16:42:04

ebuzeri tanımıyom ama yazdıkları bence doğru peki sen fitnesavar başlığı ile yazan neyi savunuyon aksini savunuyosan ispatla bu hocalar ofun gerçekten da dilinde nerde bi menfaat varise bunlar orada o zaman diyurumki bu hocalar uydurulmuş dinin hocaları eğer indirilmiş dinimizin hocaları iseler bu kadar menfaate koşmazlar ..allaha havale ede ede toplum çakalları alim bilmeye başladı

Avatar
FİTNESAVAR 2013-08-14 09:02:03

bu hocalarin hiçbirini tanimiyorum. ama bakiyorumda siz onlarin kalplerini okuma iddiasindasiniz. allaha havale olduğunda o suçladiğin insanlar dürüst çikarsa o zaman vay haline. o yüzden insanlara iftira atmaktan vazgeçin ve kuran meallerini iyice ve anlayarak tekrar okuyun.

banner90