banner102

Of'ta 51. Kütüphane Haftası Etkinliği

Kütüphane Haftasının 51.yıldönümü dolayısıyla Of Kütüphane binasında etkinlik düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Nisan 2015 Çarşamba 00:13

Of Kaymakamı Eren Arslan'ın katılımı ile gerçekleştirilen kütüphane etkinliğinde, Kütüphane Müdürü Ferhan Özdemir'in özverili çalışmaları ile hazırlanan kitaplar, kesilen kurdeleden sonra öğrenciler ve  Kaymakam Arslan tarafından incelendi.

Kaymakam Arslan, kütüphane  etkinliğine katılan öğrencilerle sohbet ederek kitap okuma konusunda öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Arslan. "Kitap okumayı bir görev veya ödev anlayışı ile değil, hayatın bir parçası gibi görerek okumak gerekiyor. Yemek yemek nasıl bir gereklilik ise kitap okumayı da bu anlayış ile görürsek faydasını görebiliriz." dedi.

Kitap okumaya teşvik konusunda yapacak oldukları 'Seyyar Kütüphane' konusuna da değinen Arslan,"Önümüzdeki günlerde içerisinde kütüphane olan bir araç hazırlayıp bu araçla ilçemizin ücra mahallelerine dahi çıkarak halkımızı kitaplarla tanıştıracağız. Bu sayede bir nebze olsun kitap okuma sevgisini aşılamış olacağız." diye ifade etti.  

Öğrencilerle yapılan karşılıklı sohbetten sonra Of Kütüphanesine kayıtlı olup çok fazla kitap okuyan 4 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

Hediye alan Of İsmail Yıldırım İlköğretim Okulu öğrencilerinden  Aslı Şişik, Nehir Kurumahmut, Muhammet Emin Şişman ve Soykan Uzun'a hediyelerini Kaymakam Arslan takdim etti.

Hediye takdiminden sonra Of Kütüphane Müdürlüğü tarafından hazırlanan kuru pasta ve içecekler  katılımcılara ikram edildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.04.2015 13:36
Anahtar Kelimeler:
Eren ArslanFerhan Özdemir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90