banner102

Of’ta Okullar Hayat Oluyor

Okulların eğitim‐öğretim saatleri dışında, çok amaçlı salonlarının, konferans salonlarının, spor Salonlarının ve okul bahçelerinin halkın hizmetine açılmasına yönelik gerçekleştirilen “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında” Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi başarılı çalışmalara imza atıyor.

06 Ocak 2014 Pazartesi 11:55
Of’ta Okullar Hayat Oluyor

Okul bünyesinde açılan  Fitness, Karate salonu, Boks salonu ile Tenis Kortu ve Halı Sahadan yararlanan vatandaşlar haftanın 7 günü saat spor yapma imkanı buluyorlar.

Salonların sadece erkeklere yönelik olmadığını belirten Fitness hocası Orhan Türkyılmaz: “Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri bayanlara yönelik seanslarımız bulunmaktadır. Bayan Fitness hocası eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalara çok yüksek oranda katılım olmaktadır. Başta sağlıklı olmak ,Vücut Geliştirme, Fitness, Kilo Verme, Pilates, Spining, Step Aerobik ile Boks yapmak isteyen  tüm Oflu vatandaşlarımızı salonlarımıza bekliyoruz” dedi.

Proje Kapsamında okulu ziyaret eden ve salonda yapılan çalışmalara katılarak vatandaşlarla sohbet eden Of Kaymakamı Eren Arslan: “ Okullar Hayat Olsun projesine öncülük eden okulumuza böylesine güzel tesislerin kazandırılmasında emeği geçen herkese tüm Of halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum. İnsanın spor yaparak kendini ve hayatını güzelleştirmesi kendi elinde. İlçemizde de böyle bir imkanın var olması gerçekten çok önemli. Kahvehanede geçirilen boş zamanlar yerine spor yaparak bu zamanı değerlendirmek hem sağlık açısından hem de  örnek olmak acısından çok önemli” dedi.

Ayrıca okul bünyesinde oluşturulan Futbol Okulu ile miniklerin ileride  iyi birer sporcu olarak yetiştirilmesini amaç edindiklerini belirten Kaymakam Arslan, hafta sonları yaklaşık yüz yirmi minik öğrencimiz Antrenörler eşliğinde burada eğitim almaktadır dedi.

Ulusoy Lisesi Futbol Okulunda 2003 - 2007 doğumlu minik sporcuların yer aldığını belirten Antrenör Özcan Demirel: “Resul Delireisoğlu ve Yusuf Kurt hocalarımızla birlikte  çocukların düzgün bir şekilde spor yapma alışkanlığını kazandırmayı amaç edindik. Burada yetenekli olan çocuklarımızı Ofspor ve Trabzonspor altyapısına yönlendiriyoruz. Şu an 10 öğrencimizi milli takımın yetiştirme kurslarına gönderdik” diye ifade etti.  

Son Güncelleme: 06.01.2014 12:07
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90