banner102

Of'ta Sosyal Güvenlik Haftası Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Kapsamında Of Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ahmet Altunsoy ve beraberinde ki SGK çalışanları ile çeşitli ziyaretler düzenleyerek SGK Haftasını kutladılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Mayıs 2015 Salı 01:07
Of'ta Sosyal Güvenlik Haftası Kutlandı
Ziyaretlerin İlki Kaymakam Arslan’a Oldu

Sosyal Güvenlik haftası etkinlikleri kapsamında SGK Of Merkez Müdürü Ahmet ALTUNSOY Müdürlük çalışanları Elif SOFUOĞLU ŞİŞMAN, Yusuf ALACA ve Samet YÜKSEL ile birlikte ilk olarak Of Kaymakamı Eren ARSLAN’ı makamında ziyaret ederek Sosyal Güvenlik haftasının önemi  ve yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgiler vererek günün anısına bir buket çiçek takdim etti.

Kaymakam Arslan  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; yapılan değişim ve dönüşümlerle sosyal güvenliğin öneminin giderek arttığını ve bu konuda yapılan bilinçlendirme faaliyetlerinin neticesi  olarak ta toplumun   daha duyarlı hale geldiğini  söyledi.

Kaymakam Arslan daha sonra İlçemizde Sosyal Güvenlik Merkezinin olması  vatandaşlarımız adına önemli bir kazanımdır, çalışmalarında da gayet memnunuz. Bu haftanın SGK çalışanlarına, işçi-işveren ve emeklilerimize hayırlı olsun dedi.

Of Belediye Başkanı’da Ziyaret Edildi

Müdür Altunsoy daha sonra beraberindekilerle Of Belediye başkanı Salim SARIALİOĞLU’nu ziyaret ederek Merkez Müdürlüğünün çalışmaları ve sosyal güvenlik haftası  hakkında bilgiler verdi. Altunsoy Of’un Sosyal güvenlikte  ciddi bir merkez  konumunda olduğunu Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat ilçelerine sosyal güvenlik hizmetinin buradan verildiğini, sunulan hizmetlerde önceliğin  vatandaş memnuniyeti olduğunu söyledi.

Altunsoy mevcut hizmet binasının şehir merkezine uzak olmasının yanında fiziki olarak da yetersiz kaldığını yeni hizmet binası için çalışmaların belli noktaya geldiğini belirterek; Of’a  yakışır bir Sosyal Güvenlik Merkezi binası için çaba sarfeden Kurum Başkanlığımıza İl Müdürümüz Musa BULUT’a ve konunun baştan beri takipçisi olan  Kaymakamımız Eren ARLAN ile, belediye başkanımız S.Salim SARIALİOĞLU ve diğer yetkililerimize teşekkür ederim dedi.

Başkan SARIALİOĞLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek;  Sosyal Güvenlik Hizmetinin ilçemizden sunuluyor olmasından son derece memnunuz. Vatandaşlarımız en küçük işlem için kalkıp Trabzon’a gidiyordu. Şimdi her türlü işlem buradan yapılabiliyor. Vatandaş odaklı hizmetlerinden dolayı  SGK çalışanlarına teşekkür ediyorum. İnşAllah yeni binayı da Of’a kazandırdığımızda daha nitelikli hizmetler sunulacaktır. Konunun takipçisiyiz. Sosyal Güvenlik haftası çalışanlarına ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

Kurum Kuruluş ve STK’lar Ziyaret Edildi

Sosyal Güvenlik Haftası faaliyetleri protokole kurum kuruluşlar ile STK’lara yapılan ziyaretlerle devam etti. Ziyaretlerin gündeminde sosyal güvenlikte yapılan güncel değişiklikler ile vatandaşların yeni  haklardan nasıl yararlanacağının yanı sıra kayıt dışı çalışmanın önlenmesi için kurumlar ve sivil toplum örgütleri ile yapılacak işbirliği üzerinde duruldu.

Şehir Merkezinde Mobil Araçla Hizmet Verildi

İlçenin en kalabalık olduğu Perşembe günü Of merkez Atatürk Bulvarına getirilen mobil araç üzerinden kablosuz bağlantı kurulmak sureti ile vatandaşlara çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mobil hizmet standında en çok bağ-kur borçlarının nasıl silineceği ve ne zaman emekli olacağım soruları soruldu.

İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları Unutulmadı

Sosyal Güvenlik Etkinlikleri kapsamında Çaykara kaymakamı Mustafa GÜL,Çaykara Belediye başkanı Hanefi TOK, Dernekpazarı Kaymakamı Selim ERKOVAN ve Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet AŞIK makamlarında ziyaret edilerek Sosyal Güvenlik Haftası ile Of Sosyal Güvenlik merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler verilerek günün anısına çiçek takdim edildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.05.2015 01:34
Anahtar Kelimeler:
Eren ArslanAhmet Altunsoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90